اهدای اعضای سه بیمار مرگ مغزی در روزی های ابتدایی سال ۱۴۰۰

| تاریخ ارسال: 1400/1/24 |
اهدای اعضای سه بیمار مرگ مغزی در روزی های ابتدایی سال ۱۴۰۰
سرپرست واحد فراهم آوری و پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی ایران از انتقال و اهدای اعضای سه بیمار مرگ مغزی در روز های آغازین سال جدید خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سام زراعتیان نژاد دوانی؛ سرپرست واحد فراهم اوری و پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: با پیگیری های شبانه روزی تیم فرآهم آوری اعضا موفق به انتقال و اهدای اعضای کامل سه ایثارگر مرگ مغزی در روز های آغازین سال ۱۴۰۰ شدند.
وی با بیان اینکه تمامی مراحل از شناسایی تا برداشت توسط تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران  در شرایط کرونایی کشور انجام گرفته، افزود: متاسفانه درحال حاضر روزانه ۷-۱۰نفر از بیماران لیست انتظار پیوند فوت می کنند اما امیدواریم با تلاش تیم واحد فرآهم آوری اعضا و نسوج پیوندی دانشگاه جان تازه ای به بیماران لیست انتظار پیوند بخشیده شود .
دکتر زراعتیان در پایان ضمن تشکر از حمایت های رییس و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک گفته و از ایثار خانواده های اهدا کننده عضو تشکر می کنم.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 423 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر