تامین منابع مالی برای تکمیل زیر ساختهای پارک علم و فناوری ملارد

| تاریخ ارسال: 1400/1/23 |
تامین منابع مالی برای تکمیل زیر ساختهای پارک علم و فناوری ملارد
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران گفت: منابع کافی برای تکمیل زیرساخت های آن را تامین می‌کنیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس مسعود شفیعی؛ رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران نیز در نشست هیات امنای پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: بر این باور هستیم، پارک علم و فناوری ملارد موجب ارتقاء سطح زندگی در غرب استان تهران خواهد شد.
وی با بیان اینکه این پروژه مورد حمایت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران است، تاکید کرد: منابع کافی برای تکمیل زیرساخت های آن را تامین می‌کنیم.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 137 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر