• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در نشست اعضای کانون مجد با رییس دانشگاه مطرح شد؛ تزریق واکسن کرونا، جدی ترین مطالبه دانشجویان حاضر در مراکز درمانی کووید ۱۹

| تاریخ ارسال: 1400/1/25 |
تزریق واکسن کرونا، جدی ترین مطالبه دانشجویان حاضر در مراکز درمانی کووید ۱۹
در نشست اعضای کانون مجد با رییس دانشگاه مطرح شد؛
تزریق واکسن کرونا، جدی ترین مطالبه دانشجویان حاضر در مراکز درمانی کووید ۱۹
تزریق واکسن به دانشجویان حاضر در مراکز درمانی کووید ۱۹ در کنار کادر درمان یک ضرورت است و به تدریج واکسن هایی که در اختیار دانشگاه قرار می گیرد، با اولویت بندی  رشته هایی که درگیری بیشتری دارند، تزریق خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ سه شنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۰، دکتر جلیل کوهپایه زاده در اولین جلسه کانون مشاوران جوان دانشگاه ( مجد ) در سال جدید، افزود: حفظ سلامت دانشجویان و کادر درمان جزو اولویتهای اصلی دانشگاه است و از تلاش های خالصانه دانشجویان که دوشا دوش کادر بهداشت و درمان دانشگاه به امر خطیر مبارزه با کرونا مشغول هستند، قدر دانی می کنیم.
در این جلسه چند تن از اعضای کانون به طرح موانع و پیشنهاد راهکار برای حل برخی مشکلات و بهبود فرایند های آموزشی، پژوهشی و رفاهی دانشجویان دانشگاه پرداختند و رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز ضمن توجه به سخنان دانشجویان و پذیرش برخی راهکار های پیشنهادی، قول مساعدت برای رفع موانع داد.
تشدید اجرای طرح شهید سلیمانی و به خصوص پیگیری بیشتر مراقبت های درمانی برای قطع زنجیره انتقال کرونا، مساعدت بیشتر دانشگاه در تامین هزینه انتشار مقالات پژوهشی در برخی مجلات معتبر بین المللی که فقط با دریافت هزینه مقالات را منتشر می کنند؛ عضویت در کنسرسیوم بین المللی برای توسعه پژوهش های بالینی، پیشنهاد میزبانی کنفرانس و همایش بین المللی مخترعان و دانشمندان در دانشگاه، پیشنهاد تدوین پروتکل بهداشتی ویژه مراکز درمانی بر اساس رنگ بندی اعلامی وزارت بهداشت برای رعایت بهتر دستورالعمل های کرونایی، وحدت رویه و بهبود اجرای دستورالعمل های آموزشی و پژوهشی وزارتی و دانشگاهی، تلاش برای رفع مشکلات ناشی از شرایط کرونایی و دورکاری اساتید و کارکنان و مساعدت بیشتر آموزشی و رفاهی به دانشجویانی که فارغ التحصیلی شان در این شرایط به تاخیر افتاده است از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.
لازم به ذکر است، بستر سازی برای مشارکت حداکثری دانشجویان و دریافت نظرات، انتقادات، پیشنهادات آنان و ایجاد بانک ایده ها و طبقه بندی و اولویت بندی پیشنهادات و ایده هایی که قابلیت  عملیاتی شدن برای بهبود کیفیت و شاخص های آموزشی، پژوهشی و اجرایی دارند و همچنین انتقال آن به  ریاست دانشگاه؛ از اهداف تشکیل کانون مشاوران جوان دانشگاه ( مجد ) در دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
خبر: مجید نظامی
عکس: مجید گرامی

دفعات مشاهده: 658 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر