حضور فعال کادر درمان بیمارستان لولاگر در موج چهارم کرونا

| تاریخ ارسال: 1400/1/26 |
حضور فعال کادر درمان بیمارستان لولاگر در موج چهارم کرونا
مدیر عامل بیمارستان لولاگر از حضور فعال کادر درمان برای ارائه خدمت به بیماران کرونایی در موج چهارم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سلطانی‌؛ مدیر عامل بیمارستان لولاگر عنوان کرد: همکاران ما در موج چهارم  همانند موج های قبلی در ارائه خدمت به بیماران کرونایی نقش فعالی دارند.
وی با بیان اینکه در موج چهارم یک بخش برای بیماران کرونایی و ۱۲ تخت Icu برای بیماران بدحال در نظر گرفته شده، افزود: آمادگی داریم تا در صورت افزایش بیماران، تعداد تخت های بستری را افزایش دهیم.
مدیر عامل بیمارستان لولاگر گفت: در ۲۴ ساعت گذشته میانگین تعداد بیماران کرونایی در بخش عادی ۱۸ نفر و در بخش ICU، دوازده بیمار بد حال و ۲۵ نفر هم در بخش اورژانس به صورت سرپایی درمان شده اند.
دکتر سلطانی با بیان اینکه با کمک خیرین، اداره اوقاف، دانشگاه و وزارت بهداشت از نظر تجهیزات و دستگاه اکسیژن ساز کمبودی نداریم، خاطر نشان کرد: تمام کادر درمان بیمارستان لولاگر  واکسیناسیون شدند و ما منتظر دریافت واکسن کرونا برای پرسنل اداری و پشتیبانی هستیم.
پایان خبر
ره نورد

دفعات مشاهده: 353 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر