• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان فیروزآبادی بازدید کرد افزایش تخت های بستری بیمارستان فیروزآبادی در موج چهارم کرونا

| تاریخ ارسال: 1400/1/28 |
افزایش تخت های بستری بیمارستان فیروزآبادی در موج چهارم کرونا

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان فیروزآبادی بازدید کرد
افزایش تخت های بستری بیمارستان فیروزآبادی در موج چهارم کرونا
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران روز گذشته از بخش های کلینیک سرپایی تنفس، بخش رمدیسویر تراپی سرپایی، بخش های کووید و ساختمان جدید بیمارستان فیروزآبادی بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران جمعه بیست و هفتم فروردین ۱۴۰۰ در بازدید از بیمارستان فیروزآبادی ضمن تاکید بر پذیرش بدون قید و شرط بیماران کرونایی دستور داد، دو طبقه از ساختمان جدید این بیمارستان ظرف چند روز آینده به بهره داری برسد.
دکتر مجید رضایی؛ مدیر عامل بیمارستان فیروز آبادی در حاشیه این بازدید اظهار کرد: با توجه به موج چهارم بحران کرونا و افزایش تعداد مراجعین؛ دو بخش ۳۳ و ۲۲ تخت خوابی واقع در طبقه ۵ بیمارستان جدید فیروزآبادی به بستری بیماران کرونایی اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اختصاص ۱۰۰ تخت به بیماران کرونایی در این بیمارستان، افزود: بنا به دستور رئیس دانشگاه مقررشد، دو طبقه دیگر از ساختمان جدید بیمارستان نیز به منظور افزایش تخت های بستری به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرد.
مدیر عامل بیمارستان فیروزآبادی گفت: تعداد مراجعین سرپایی و بستری  کرونایی روز به روز بیشتر می شود لذا بخش ها و تخت های بستری را افزایش دادیم و همکاران ما به طور شبانه روزی مشغول ارائه خدمت به بیماران هستند.
دکتر رضایی خاطر نشان کرد: از نظر تامین اکسیژن مشکلی نداریم و در حال حاضر ۳ دستگاه اکسیژن ساز ۵۰۰ لیتری، سه دستگاه ۳۰۰ لیتری و یک منبع اکسیژن به ظرفیت ۲۰هزار لیتر در مدار استفاده قرار دارند. همچنین دستگاه سی تی اسکن برای تشخیص بیماران کرونایی در بیمارستان موجود است.
پایان خبر
ره نورد

دفعات مشاهده: 1521 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   1 نظر

نظر ارسال شده توسط دکتر سلطانی در تاریخ 1400/1/30