• فرایندهای گردش کار

robatkarim@iums.ac.ir

بازدید شبانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهر پرند ویژه ماه مبارک رمضان

| تاریخ ارسال: 1400/1/29 |
به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، بازدید شبانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهر پرند تشدید شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم ، در راستای ارتقاء سطح بهداشتی مردم منطقه و  انجام اقدامات نظارتی و اجرای طرح تشدید سلامت ماه مبارک رمضان، شنبه ۲۸فروردین۱۴۰۰، کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط  این شبکه، به صورت شبانه از سطح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شهر پرند بازدید کردند.
در این بازدیدها ضمن بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظیر: رستورانها، قنادیها،  نانوائیها، آش و حلیم فروشیها و غیره، آموزشهای لازم در خصوص رعایت موارد بهداشتی به متصدیان مربوطه داده شد.
گفتنی است  در این بازرسی ها فاصله گذاری اجتماعی و بررسی رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی همچون: گندزدایی و ضدعفونی، رعایت بهداشت فردی و استفاده از وسایل حفاظت فردی( دستکش، ماسک )درمراکز تهیه و توزیع مواد غذایی  نیزتوسط اصناف فعال  بررسی شد.

دفعات مشاهده: 309 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر