• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ برگزاری یازدهمین طرح ارزاق ماه مبارک رمضان توسط خیریه دانشجویی التیام

| تاریخ ارسال: 1400/1/29 |
برگزاری یازدهمین طرح ارزاق ماه مبارک رمضان توسط خیریه دانشجویی التیام
در دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
برگزاری یازدهمین طرح ارزاق ماه مبارک رمضان توسط خیریه دانشجویی التیام
برگزاری یازدهمین دوره طرح ارزاق، با هدف جمع آوری مبلغ ۶۰ میلیون تومان جهت تهیه ۱۵۰ بسته مواد غذایی، هر بسته به ارزش ۴۰۰ هزار تومان جهت اهدا به خانواده‌های نیازمند شناسایی شده است.
طنین ربنا مژده می‌دهد رسیدن رمضان را
و سپاس خدایی که بار دیگر مارا لایق میهمانی خود گردانید.
همه بر خوان نعمت و کرم‌اش دعوت شده‌ایم تا بار سنگین یک سال گذشته را بر زمین بگذاریم، غبار دلتنگی و غم را از دل‌ها بزداییم و آرامشی دوباره بیابیم.
با لطف و رحمت خدای متعال و با تکیه به یاری التیام بخش شما خیرین عزیز و با همکاری انجمن جهادی حامی، یازدهمین دوره از طرح ارزاق را آغاز کردیم تا فراموشمان نشود سفره‌هایی که منتظر دستان پر مهری هستند تا خالی نمانند.
از شما نیکوکار ارجمند دعوت می‌شود کمک‌های مالی خود را در حمایت از این طرح، از طریق سایت رسمی خیریه به آدرس www.Eltiam-charity.ir بخش یازدهمین دوره طرح ارزاق پرداخت نمائید.

دفعات مشاهده: 276 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر