• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران: تمامی اینترن های دانشگاه علوم پزشکی ایران واکسینه می شوند

| تاریخ ارسال: 1400/1/29 |
تمامی اینترن های دانشگاه علوم پزشکی ایران واکسینه می شوند
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران:
تمامی اینترن های دانشگاه علوم پزشکی ایران واکسینه می شوند
 رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران از واکسیناسیون کرونا برای تمامی اینترن های این دانشگاه در چند هفته آینده خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دکتر کامران آقاخانی؛ رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در مرحله اول واکسیناسیون اینترن ها که پنجشنبه پنجم فروردین ۱۴۰۰ در مراکز آموزشی و درمانی آغاز شد و بالغ بر ۲۳۰نفر از اینترن ها واکسن کرونا دریافت کردند.
 وی افزود : مرحله دوم واکسیناسیون نیز از امروز بیست و نهم فروردین آغاز شده در این مرحله  قرار است به طور متوسط روزانه ۵۰ نفر واکسینه شوند تا ظرف چند هفته آتی تمامی اینترن ها واکسن دریافت کرده باشند .

دفعات مشاهده: 1627 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر