• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران: قدردان تلاش های همکاران علوم آزمایشگاهی در همه گیری کرونا هستیم

| تاریخ ارسال: 1400/1/30 |
قدردان تلاش های همکاران علوم آزمایشگاهی در همه گیری کرونا هستیم
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران:
قدردان تلاش های همکاران علوم آزمایشگاهی در همه گیری کرونا هستیم
دکتر جلیل کوهپایه زاده در پیام تصویری به مناسبت فرا رسیدن روز علوم آزمایشگاهی، خاطر نشان کرد: قدردان تلاش های همکاران علوم آزمایشگاهی در همه گیری کرونا هستیم.
وی این روز را از طرف خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران به همکاران فعال در عرصه های مختلف علوم آزمایشگاهی تبریک گفت و افزود: انشالله این عزیزان در سال ۱۴۰۰ نیز همچون سال گذشته نقش بی بدیل خود را در مدیریت همه گیری کرونا ایفا کنند و دانش و تجربه ارزشمندشان را در بخش های تشخیصی به نمایش بگذارند.
سی‌ام فروردین ماه هر سال مصادف با روز علوم آزمایشگاهی است و علت نامگذاری این روز از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تقدیر از مقام شامخ حکیم احمد گرگانی (جرجانی)، طبیب و پزشک حاذق و برجسته قرون پنج و شش هجری ملقب به «حکیم جرجانی» است. ایشان آزمایشگر، پژوهنده، پزشک نابغه و تیزهوشی است که پزشکی تنها یکی از دانش‌های او بود.

دفعات مشاهده: 370 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر