در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد: اولین جلسه کارگروه دفاتر خدمات سلامت دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1400/1/31 |
اولین جلسه کارگروه دفاتر خدمات سلامت دانشگاه
در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد:
اولین جلسه کارگروه دفاتر خدمات سلامت دانشگاه
 اولین جلسه کارگروه دفاتر خدمات سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: اولین جلسه کارگروه خدمات سلامت دانشگاهی با حضور رئیس دانشگاه، معاونین مرتبط ، مدیر توسعه سازمان و تحول اداری و مدیر دفتر حقوقی، روز سه شنبه سی و یکم فروردین ۱۴۰۰ تشکیل شد.
پیرو دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت مبنی بر ایجاد و بهره برداری از دفاتر خدمات سلامت، در این جلسه گزارشی توسط معاون بهداشت دانشگاه ارائه شد و اعضاء ضمن بحث و تبادل نظر پیرامون الزامات و موارد مطرح شده ، راهکارهای اجرایی برای تسهیل در انجام امور را بیان کردند .
قابل ذکر است ابلاغ دستورالعمل ایجاد و بهره برداری از دفاتر خدمات سلامت به منظور استاندارد سازی، چابک سازی و ارائه خدمات با کیفیت ابلاغ شده است و بر اساس آن باید خدمات حضوری در معاونت های تعیین شده به صورت الکترونیک و برون سپاری انجام شود؛ سه کارگروه راهبردی، اجرایی تخصصی و دانشگاهی در ذیل این دستوراالعمل تشکیل شده تا مفاد آیین نامه را پیگیری کنند.

پایان خبر :
ره نورد

دفعات مشاهده: 315 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر