• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

۳۱۰ تخت فعال کرونایی در بیمارستان فیروزگر

| تاریخ ارسال: 1400/2/1 |
۳۱۰ تخت فعال کرونایی در بیمارستان فیروزگر
مدیر عامل مرکز آموزشی درمانی فیروزگر از ۳۱۰ تخت فعال کرونایی در این بیمارستان خبر داد و گفت: با توجه به افزایش تعداد مراجعین، بخش گوارش و Icu داخلی شماره یک بیمارستان فیروزگر به درمان بیماران کرونایی اختصاص داده شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سعید صفری؛ مدیر عامل مرکز آموزشی درمانی فیروزگر در گفتگوی تلفنی عنوان کرد: در موج چهارم نیاز به تخت بستری و اکسیژن برای درمان بیماران کرونایی نسبت به قبل به شدت افزایش یافته است.
دکتر صفری بیان کرد: در مرکز فیروزگر در ابتدا ۲۴۵ تخت به بخش کووید اختصاص داده شد ولی در در موج جدید بخش های جدیدی را هم اضافه کردیم.
وی گفت: با وجود فعالیت کلینیک سرپایی، تعداد مراجعین به اورژانس رو به افزایش است و به ناچار بخش گوارش و Icu داخلی شماره یک بیمارستان برای بستری بیماران کرونایی در نظر گرفته شده است.
مدیر عامل بیمارستان فیروزگر اعلام کرد: درحال حاضر تعداد ۳۱۰ تخت در بیمارستان برای بحران کووید فعال است.
دکتر صفری با بیان اینکه کادر درمان فشار زیادی را تحمل می کنند، افزود: نیروی متخصص داخلی در شیفت شب برای ویزیت بیماران حضور دارند و در نوبت صبح هم همکاران ما فعالانه در بخش های کووید مشغول به ارائه خدمت هستند.
وی در پایان تصریح کرد: به منظور افزایش انگیزه کادر بیمارستان، ضروری است تا تمامی همکاران واکسن کووید را دریافت کنند که امیدوارم با حمایت بیشتر این امر محقق شود.
پایان خبر
ره نورد

دفعات مشاهده: 1734 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر