پیام رییس دانشگاه به مناسبت روز جهانی زمین پاک

| تاریخ ارسال: 1400/2/2 |
پیام رییس دانشگاه به مناسبت روز جهانی زمین پاک
دکتر جلیل کوهپایه زاده در پیامی به مناسبت دوم اردیبهشت ماه (۲۲ آوریل) و روز جهانی زمین پاک گفت: هم قسم می شویم تا با حفاظت از این مواهب الهی و استفاده خردمندانه از این منابع ارزشمند زمین، وظیفه شکر گذاری خود را به نحو احسن بجا آوریم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام به شرح زیر است :
پاسداشت زمین و حفاظت از محیط زیست از شاخص‌های اصلی انسان‌ها و جوامع توسعه‌یافته در مسیر دستیابی به توسعه پایدار است.
خداوند مهربان، زمین را به‌عنوان ودیعه و میراث مشترک در اختیار بشریت قرار داده است تا با استقرار بر روی آن،‌ بتواند از مواهب طبیعی و سرشار آن بهره جسته و با رسیدن به آرامش، ثبات و امنیت در زندگی صلح‌آمیز با طبیعت و محیط زیست خود به سر برد.
هر ساله ۲۲ آوریل مصادف با ۲ اردیبهشت در سراسر دنیا مراسمی جهت احترام به سیاره خاکی که سخاوتمندانه میلیاردها انسان را در آغوش خود جای داده است و به لطف و کرم خالقی توانا گهواره ای امن و سرشار از نعمت های بی شمار را برای آسایش و به کمال رسیدن نسل بشر فراهم آورده برگزار می شود.

ضمن گرامیداشت این روز بزرگ و به شکرانه این همه زیبایی و کرم هم قسم می شویم تا با حفاظت از این مواهب الهی و استفاده خردمندانه از این منابع ارزشمند زمین، وظیفه شکر گذاری خود را به نحو احسن بجا آوریم.

اینجانب ضمن تبریک این روز بزرگ، مراتب سپاس و تشکر خود را از خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران در صیانت از محیط زیست و بهره مندی از آسمانی آبی و زمینی پاک اعلام می دارم.

دفعات مشاهده: 190 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر