• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

برگزاری نشست پایش وضعیت اجرای تفاهم نامه های دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1400/2/5 |
برگزاری نشست پایش وضعیت اجرای تفاهم نامه های دانشگاه ایران
نشست پایش وضعیت اجرای تفاهم نامه های منعقده میان دانشگاه علوم پزشکی ایران و سایر مراکز آموزشی و سازمان های دولتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه پایش وضعیت اجرای تفاهم نامه های منعقده میان دانشگاه علوم پزشکی ایران و سایر مراکز آموزشی و سازمان‌های دولتی شنبه چهارم فروردین ۱۴۰۰ با حضور دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در سالن کنفرانس ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده از سوی بخش های مختلف دانشگاه در خصوص تفاهم نامه های منعقد شده با سازمانهای مختلف ارائه شد و پس از آن هر کدام از فعالیت های انجام شده در چارچوب هر تفاهم نامه  مطرح و نتایج آن مورد ارزیابی قرار گرفت؛ همچنین در خصوص توقف، ادامه و یا لزوم اعمال برخی تغییرات در روند اجرای تفاهم نامه ها تصمیم گیری های لازم انجام شد.
لازم به ذکر است که در این جلسه تفاهم نامه های دانشگاه های تربیت مدرس، علامه، فرهنگیان، شریف، هنر، پیام نور، سازمان انتقال خون، شرکت مینو، سایپا و شرکت دامداران گزارش و اقدامات انجام شده ارائه شد.
در این جلسه همچنین مقرر شد در صورتی که فوکال پوینت تفاهم‌نامه تغییر پیدا کرد، مجریان قدیمی مراتب را به صورت کامل و به همراه مستندات لازم به فوکال پوینت های جدید منتقل و آنها را توجیه کنند.
پایان خبر
ابراهیم همتی

دفعات مشاهده: 345 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر