• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

شرط مهار موج چهارم کرونا همکاری مردم است

| تاریخ ارسال: 1400/2/6 |
شرط مهار موج چهارم کرونا همکاری مردم است
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با حصور در برنامه طبیب از بستری ۹ هزار مبتلا به کووید ۱۹ در استان تهران خبر داد و خاطر نشان کرد، شرط مهار موج چهارم کرونا همکاری مردم است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در برنامه طبیب گفت: تعداد بیماران کرونایی بستری شده در استان تهران به ۹ هزار نفر رسیده، این در حالی است که در موج های قبلی بالاترین عدد ثبت شده حداکثر هفت هزار و ۵۰۰ بستری بود.
وی با اشاره به راه دازی کلینیک ویژه سرپایی دریافت داروهای تزریقی در موج چهارم کرونا، افزود: این کلینیک ها روزانه یک هزار و ۵۰۰  تا دو هزار نفر مراجعه کننده دارند که این ابتکار موجب شده تا تخت بستری کمتری اشفال شود.
دکتر کوهپایه زاده با بیان اینکه الان در شرایطی هستیم که بیش از همیشه همکاری مردم برای مهار موج کرونا در کشور ضروری است، خاطرنشان کرد: واگیرداری این ویروس جدید بسیار بالاست و برای درمان این واگیرداری بالا نهایتا باید به ایمنی جمعیتی نزدیک شد، این ایمنی جمعیتی هم متأسفانه طوری بوده که حتی افرادی که قبلا مبتلا شدند و یا حتی پزشکانی که واکسن هم زدند باز مبتلا شدند، یعنی حتی واکسن هم به طور قطعی نمی‌تواند در مقابل ویروس بایستد، بنابراین باید فقط روی حفاظت فردی تکیه کنیم.

دفعات مشاهده: 1656 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر