• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

برای سومین سال متوالی در رتبه بندی بین المللی تایمز اعلام شد دانشگاه علوم پزشکی ایران برترین و تأثیرگذار ترین دانشگاه کشور

| تاریخ ارسال: 1400/2/7 |
دانشگاه علوم پزشکی ایران برترین و تأثیرگذار ترین دانشگاه کشور
 برای سومین سال متوالی در رتبه بندی بین المللی تایمز اعلام شد
دانشگاه علوم پزشکی ایران برترین و تأثیرگذار ترین دانشگاه کشور
کسب رتبه های افتخار آفرین دوم جهانی در کیفیت آموزش و ششم در تأمین سلامت و رفاه برای مردم بر اساس رتبه بندی تایمز ۲۰۲۱
دانشگاه علوم پزشکی ایران برای سومین سال متوالی در رتبه بندی بین المللی تایمز به عنوان برترین و تاثیرگذارترین دانشگاه در کشور و خاورمیانه معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی مقتدایی؛ معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران در جدید ترین رتبه بندی تأثیر تایمز با کسب رتبه ۳۵ با برتری فاحش ۳۰۰ رتبه ای از اولین دانشگاه ایرانی، برترین و تأثیرگذار ترین دانشگاه ایران و خاورمیانه شد.
وی افزود: رتبه بندی تأثیر تایمز (Times Impact Rankings) یکی از معتبرترین رتبه بندی های بین المللی است که از سال ۲۰۱۹ تأثیر گذارترین دانشگاه های دنیا را بر اساس میزان دستیابی آنها به اهداف توسعه پایدار سازمان ملل (UN SDGs) رتبه بندی می کند.
دکتر مقتدایی گفت: رتبه بندی تایمز با استقبال زیادی از طرف دانشگاه ها مواجهه شده است به طوری که از چهارصد دانشگاه رتبه بندی شده در سال ۲۰۱۹ به بیش از یک هزار و صد دانشگاه از ۹۶ کشور جهان در سال ۲۰۲۱ رسیده است.
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران تأمین سلامت و رفاه برای مردم، کیفیت آموزش، برابری جنسیتی، اشتغال مناسب و رشد اقتصادی، صنعت، نوآوری و زیر ساخت ها، تولید و مصرف مسئولانه و مشارکت در تحقق اهداف توسعه پایدار را به عنوان برخی از اهداف هفده گانه سازمان ملل و شاخص های رتبه بندی تایمز برشمرد و افزود: امسال و در جدید ترین رتبه بندی مؤسسه تایمز یک هزار و ۱۱۵ دانشگاه از میان  ۹۰ کشور جهان رتبه بندی شدند که نسبت به سال قبل ۳۵۰ دانشگاه جدید به این رتبه بندی اضافه شده اند.
وی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران، برای سومین سال متوالی توانست با کسب رتبه افتخار آفرین ۳۵ در میان دانشگاه های جهان در جایگاه برترین و تأثیرگذارترین دانشگاه ایران و خاورمیانه قرار گیرد.
دکتر مقتدایی با اشاره به کسب رتبه دوم جهانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در کیفیت آموزش و رتبه ششم در تأمین سلامتی و رفاه برای مردم، ادامه داد: این موفقیت ها نشان از مسئولیت پذیری اجتماعی و تعهد دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر همکاری، انتقال دانش، تأمین و ارائه بهترین خدمات آموزشی و سلامتی در جهت توسعه پایدار جامعه دارد.
وی در پایان ضمن تبریک این دستاورد افتخارآمیز به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران و مردم شریف ایران، این موفقیت را حاصل درایت و مدیریت ریاست دانشگاه و زحمات و تلاش های همه مسئولان، اعضای محترم هیأت علمی، همکاران عزیز در تمامی واحد های دانشگاه و حامیان سلامت که این روزها در سنگر نظام سلامت شبانه روز در جهت سلامتی مردم ایران در مبارزه با کووید ۱۹ تلاش می کنند، دانست و یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی ایران، به استناد شواهد مؤسسات بین المللی، علاوه بر اینکه رسالت ذاتی خود را در قبال مردم ایران و جمعیت تحت پوشش خود به نحو احسن انجام می دهد، در جهت اقدامات و فعالیت های انسان دوستانه به جمعیت مهاجرین، بیشترین حس مسئولیت را فراتر از وظایف قانونی خود دارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمائید.

پایان خبر

دفعات مشاهده: 906 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر