• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر بهزاد دماری؛ استاد فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی تهران

| تاریخ ارسال: 1400/2/7 |

دکتر جلیل کوهپایه زاده در پیامی درگذشت دکتر بهزاد دماری؛ استاد فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی تهران را تسلیت گفت.

متن پیام  به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

متاسفانه با خبر شدیم که دکتر بهزاد دماری، استاد فرهیخته دانشگاه علوم پزشکی تهران و عضو وابسته فرهنگستان علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران دعوت حق را لبیک گفته و از میان ما رفتند.
درگذشت مردی بزرگ، خستگی ناپذیر، تاثیرگذار و دارای آثار ماندگار علمی پژوهشی؛ چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌ نشیند، ولی در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌ ای جز تسلیم و رضا نیست.
اینجانب این ماتم جانگداز را به همسر گرامی ایشان سرکارخانم دکتر رهبری و فرزندانش صمیمانه تسلیت عرض نموده و برای آنان صبر و اجر و برای آن عزیز سفر کرده، علو درجات را مسئلت می نمایم.

دفعات مشاهده: 1004 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر