• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1400/2/7 |
راه‌اندازی سامانه ۶۰۷۰ با هدف جایابی برای بیماران کرونایی نیازمند به بستری
راه‌اندازی سامانه ۶۰۷۰ با هدف جایابی برای بیماران نیازمند به بستری
سامانه تلفنی ۶۰۷۰ با هدف جایابی برای بیماران نیازمند به بستری با حضور استاندار تهران، فرمانده ستاد کرونای استان تهران و رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم‌ پزشکی ایران سه شنبه هفتم اردیبهشت ۱۴۰۰ در مراسم راه اندازی سامانه تلفنی  ۶۰۷۰ اظهار امیدواری کرد با راه اندازی این سامانه شاهد ساماندهی وضعیت درمان و بستری بیماران کرونایی باشیم.
دکتر نادر توکلی؛ معان درمان ستاد کرونای استان تهران و دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز درباره این سامانه تلفنی، گفت: سامانه ۶۰۷۰ با هدف استفاده بهینه و افزایش بهره وری در تخت های بیمارستانی برای بیماران کرونایی راه اندازی شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۳ بیمارستان از ۱۷۵ بیمارستان فعال در استان تهران به بیماران کرونایی رسیدگی می کنند، افزود: کارشناسان سامانه ۶۰۷۰ برای جلوگیری از سرگردانی بیماران نیازمند به بستری، بیمار را ارجاع می دهند به نزدکی ترین بیمارستانی که جای خالی برای پذیرش دارد و بیمارستان هم ملزم به بستری است.
دکتر توکلی در پایان اظهار کرد: در استان تهران ۲۰ هزار تخت بستری وجود دارد که حدود ۵۰ درصد آنها برای بیماران کرونایی در نظر گرفته شده و در حال حاضر ۸ هزار و ۳۲۸ نفر در بخش های عادی و دو هزار و ۴۴ نفر در بخش های ویژه بستری هستند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 2462 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر