• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

استاندار تهران مظرح کرد سامانه ۶۰۷۰ اقدامی در راستای افزایش رضایتمندی شهروندان تهرانی

| تاریخ ارسال: 1400/2/7 |
سامانه ۶۰۷۰ اقدامی در راستای افزایش رضایتمندی شهروندان تهرانی
استاندار تهران مظرح کرد
سامانه ۶۰۷۰ اقدامی در راستای افزایش رضایتمندی شهروندان تهرانی
استاندار تهران سامانه ۶۰۷۰ را اقدامی در راستای افزایش رضایتمندی شهروندان تهرانی عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر انوشیروان محسنی بندپی؛ استاندارتهران با اشاره به این که سامانه ۶۰۷۰ باهدف افزایش رضایتمندی شهروندان تهرانی راه اندازی شده، از اقدامات موثر دانشگاه‌های علوم پزشکی مستقر در تهران از آغاز همه گیری کرونا قدردانی کرد.
وی از افزایش ۷۵ درصدی ثبت اطلاعات سلامت شهروندان در سامانه سیب خبر داد و تاکید کرد: افزایش تعداد مراکز جامع سلامت ۱۶ و ۲۴ ساعته با هدف پذیرش و ارایه خدمت به مراجعان سرپایی یکی از افتخارات حوزه سلامت است که با تعامل و ‌همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی محقق شد.
استاندار تهران با اشاره به ضرورت راه اندازی سامانه تلفنی ۶۰۷۰ با هدف جایابی بهینه و جلوگیری از سرگردانی  مبتلایان به کرونا خاطرنشان کرد: این سامانه با آمادگی کامل راه اندازی و‌ پاسخگوی نیازهای شهروندان تهرانی است.
دکتر محسنی بندپی همچنین از افزایش موارد ابتلا، بستری و‌مرگ ‌میر با ویروس کرونا در تهران خبر داد و گفت: محدودیت های تردد و نظارت بر نحوه اجرای پروتکل های بهداشتی در تهران با هدف کنترل کرونا  همچنان ادامه خواهد داشت.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 2769 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر