توسعه مراکز مهارتی بالینی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1400/2/7 |
توسعه مراکز مهارتی بالینی دانشگاه علوم پزشکی ایران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از توسعه مراکز مهارتی بالینی و و بهره گیری از انواع روش های شبیه سازی (سیمولاسیون) خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای ارتقاء توسعه مراکز مهارتی بالینی دانشگاه و بهره گیری از انواع روش های شبیه سازی (سیمولاسیون) در آموزش پزشکی و تاکید ریاست دانشگاه و هم چنین معاونت آموزش وزارت بهداشت،  روز سه شنبه هفتم اردیبهشت ۱۴۰۰ بازدیدی از مرکز مهارتهای بالینی دانشکده پزشکی انجام گرفت.
در ادامه با هدف توسعه اسکیل لب دانشگاه و شبیه سازی پزشکی، تکمیل و تجهیز زیر ساخت ها و مولاژهای آموزشی جلسه ای در دفتر ریاست دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
دکتر کوهپایه زاده توسعه مراکز مهارتی بالینی را به عنوان یک پروژه فرا دانشگاهی معرفی کرد و افزود: این برنامه به منظور افزایش کیفیت آموزش برای ارتقاء سطح توانمندی دانشجویان در رشته های مختلف ضروری است .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر تشکیل کمیته مشورتی و تدوین برنامه عملیاتی جهت اجرای این برنامه تاکید کرد.
آموزش مهارتهای بالینی به صورت عملی و مهارت های ارتباطی وکاربری رایانه به عنوان مهم ترین رسالت مراکز مهارتی مطرح است. طیف مخاطبان مرکز مهارتهای بالینی شامل دانشجویان پزشکی مقاطع علوم پایه، فیزیوپاتولوژی، کارآموزان و کارورزان و دانشجویان رشته های پرستاری و مامایی، بهداشت، توانبخشی، مدیریت وهمچنین اعضای هیئت علمی و دستیاران تخصصی و فوق تخصصی می شود.
طی حکم ابلاغی معاونت آموزشی،  دکتر نصیر دهقان؛ متخصص پزشکی اجتماعی و عضو هیئت علمی دانشگاه به عنوان مسئول توسعه مراکز آموزش مهارت بالینی (Skill Lab) دانشگاه علوم پزشکی ایران منصوب شد.

پایان خبر
ره نورد

دفعات مشاهده: 167 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر