• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

پیام تبریک مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه به مناسبت روز کارگر

| تاریخ ارسال: 1400/2/11 |
پیام تبریک مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه به مناسبت روز کارگر
رضا پورسمائی در پیامی یازدهم اردیبهشت ماه، روز جهانی کار و کارگر را به تمامی تلاشگران عرصه کار و جهاد و تولید تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
یازدهم اردیبهشت، روز جهانی کار و کارگر، فرصتی برای پاسداشت و قدردانی از خدمات صادقانه و ارزشمند نیروهای خدمات و کارگر دانشگاه به عنوان افرادی شریف، صدیق و خدومی است که همواره در عرصه کار و خدمت، عزت، شکوفایی و سربلندی دانشگاه نقش ویژه ای داشته اند.
همت و غیرت این تلاشگران مجاهد و متعهد در دوران بحران کرونا ویروس در یادها و خاطره ها جاودان خواهد ماند. در سالی که با تدبیر مقام معظم رهبری سال تولید، مانع زدایی ها، پشتیبانی ها نامگذاری شده است و در آستانه شب های با فضیلت قدر، از همه تلاش های وصف ناپذیر، نیروهای خدمات و کارگران سختکوش دانشگاه که بار سنگین قطع زنجیره بیماری کرونا را به دوش می کشند از صمیم قلب و در کمال تواضع تجلیل می نمایم.
دستهایت که آیینه تلاش روزگارند، پربرکت باد.

دفعات مشاهده: 335 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر