• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1400/2/11 |
دکتر سپیده هراتی سرپرست مدیریت عامل بیمارستان لولاگر شد
تجلیل از دکتر محمود سلطانی گرد فرامرزی ؛ مدیرعامل سابق لولاگر
 دکتر سپیده هراتی با حکم رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به عنوان سرپرست مدیریت عامل بیمارستان لولاگر منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران چهارشنبه هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ دکتر سپیده هراتی را بعنوان سرپرست مدیریت عامل بیمارستان لولاگر و جایگزین دکتر محمود سلطانی گرد فرامرزی کرد.
دکتر کوهپایه زاده در این ابلاغ گفت: امید است با استفاده از ظرفیت های قابل توجه آن بیمارستان، بکارگیری خرد جمعی و جلب مشارکت پزشکان و کارکنان خدوم آن واحد، ضمن بهره‌مندی از روش‌های نوین مدیریت، رعایت عدالت و تقوی الهی در جهت ارائه خدمات مطلوب به بیماران نیازمند و تحقق اهداف دانشگاه موفق و موید باشید.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران همچنین در نامه ای جداگانه از تلاش های سلطانی گرد فرامرزی در زمان تصدی مدیریت بیمارستان لولاگر تشکر کرد و خاطر نشان کرد بی شک آنچه در عرصه حیات اجتماعی انسان ها موجب دوام و ماندگاری می شود همانا انجام صادقانه و توأم با خلوص نیت وظایف افراد در قبال تمامی مسئولیت های الهی، اخلاقی، حرفه‌ای و انسانی آنان به منظور خدمت خدا پسندانه به مردم و کمک به رشد و شکوفایی سلامت، سعادت  و خوشبختی همگان از طریق زمینه سازی در جهت تبلور اعتلا و بالندگی همه جانبه استعدادهای الهی نیک و سازنده و توانمندی های پیدا و نهان آنان است.
وی افزود: ضمن موافقت با درخواست استعفای جنابعالی به پاس خدمت ارزشمندتان در زمان تصدی مدیریت عامل بیمارستان لولاگر، برخود لازم می‌دانم تشکر و قدردانی صمیمانه خود را ابراز نموده و توفیق روزافزون شما را در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی و نقش‌آفرینی در روند توسعه و تعالی فعالیت‌های دانشگاهی از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 1017 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر