• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در مراسم معرفی مدیرعامل جدید بیمارستان لولاگر مطرح کرد دستیابی به رضایت حداکثری مردم با جذب سرمایه اجتماعی و حمایت خیرین سلامت

| تاریخ ارسال: 1400/2/11 |
دستیابی به رضایت حداکثری مردم با جذب سرمایه اجتماعی و حمایت خیرین سلامت
دستیابی به رضایت حداکثری مردم با جذب سرمایه اجتماعی و حمایت خیرین سلامت
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در آیین تودیع و معارفه مدیریت عامل بیمارستان لولاگر با بیان اینکه بیمارستان لولاگر بر پایه وقف نهاده شده، خاطر نشان کرد: این مرکز درمانی متعلق به مردم است و جا دارد برای توسعه بیمارستان لولاگر و دستیابی به رضایت حداکثری مردم با جذب سرمایه های اجتماعی و حمایت خیرین سلامت تلاش بیشتری کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران شنبه یازدهم اردیبهشت ۱۴۰۰ ضمن تقدیر از تلاش های حدود یک ساله دکتر محمود سلطانی در توضیح نحوه انتخاب مدیر عامل جدید بیمارستان لولاگر، گفت: دکتر سپیده هراتی جز بانوانی است که با دلایل علمی آمادگی پذیرش مسئولیت مدیر عاملی بیمارستان لولاگر را داشت.
وی با اشاره به پی ریزی ساختار جانشین پروری در دانشگاه علوم پزشکی ایران، افزود: دکتر هراتی علاوه بر اینکه تمام فیلتر های طراحی شده در این ساختار را گذرانده، از مزیت دیگری نیز برخوردار بود و آن هم شناخت ایشان از بیمارستان لولاگر به دلیل سالها خدمت در این مرکز درمانی است.
دکتر کوهپایه زاده با بیان اینکه مدل اداره دانشگاه علوم پزشکی ایران مبتنی بر مدل رهبری است، تاکید کرد: مدیر عامل جدید بیمارستان لولاگر باید با افزایش سطح همدلی در بین کارکنان، کارهای نیمه تمام را به پایان برساند و در مسیر توسعه قدم بر دارد.
وی با مقایسه میزان جذب پایین بیمار نسبت به مراجعه در بیمارستان لولاگر، اظهار کرد: این مشکل را در عدم تامین رضایت مراجعه کنندگان باید جستجو کرد و برای رفع این چالش باید ارتباط لولاگر با بیمارستان های بزرگتر در قالب مدل بیمارستان های زنجیره ای تقویت شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه بیمارستان لولاگر بر پایه وقف نهاده شده، ادامه داد: با جذب سرمایه های اجتماعی و حمایت خیرین سلامت می توان بیمارستان را فعال تر کرد و سرعت حرکت این مرکز درمانی خوشنام را افزایش داد.
دکتر محمود سلطانی؛ مدیرعامل سابق بیمارستان لولاگر نیز در ابتدای این مراسم با اشاره به تراز مالی منفی بیمارستان در زمان پذیرش این مسئولیت، اظهار کرد: در حال حاضر تراز مالی بیمارستان در شرایط مثبت قرار دارد و این دستاورد، نتیجه همراهی کارکنان و حمایت مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایران و وزارت بهداشت است.
وی ضمن دعای عاقبت به خیری برای همه دست اندرکاران نظام سلامت، افزود: سخت ترین انواع حق الناس، ادای حق بیمار است که وظیفه داریم با ارائه با کیفیت خدمات درمانی این حق را ادا کنیم و از سوی دیگر کارکنانی هستند که نمی توان به آنها بی توجه بود. ایجاد تعادل بین این دو حق بسیار سخت است و تلاش بنده این بود، در مدت این مسئولیت حقی تضییع نشود.
دکتر سپیده هراتی؛ مدیرعامل بیمارستان لولاگر نیز از حسن اعتماد رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکر کرد و گفت: امیدوارم بتوانم با کمک اساتید و کارکنان بیمارستان لولاگر موجب تعالی این مرکز درمانی شده و گام های مثبت بیشتری در مسیر خدمت به مردم برداریم.
وی ضمن قدردانی از زحمات دکتر سلطانی در طول یکسال گذشته، افزود: به نمایندگی از تمامی همکارانم اعلام می کنم با تلاش خود نشان خواهیم داد که لولاگر همچنان پابرجاست.
پایان خبر
حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 383 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر