در پیام تصویری رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز معلم مطرح شد رونق آموزش و پژوهش در سال ۱۴۰۰/توجه ویژه به فناوری سلامت

| تاریخ ارسال: 1400/2/12 |
رونق آموزش و پژوهش در سال ۱۴۰۰/توجه ویژه به فناوری سلامت
در پیام تصویری رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز معلم مطرح شد
رونق آموزش و پژوهش در سال ۱۴۰۰/ توجه ویژه به فناوری سلامت
دکتر جلیل کوهپایه زاده در پیام تصویری خود به مناسبت روز معلم، اظهار کرد: اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایران در کنار ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در پاندمی کرونا آموزش را فراموش نکردند.
وی افزود: امیدوارم در سال ۱۴۰۰ با خرد جمعی  و بهره گیری از تجربه ها، مطالعات و شواهد علمی مسیر آموزش و پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی ایران رونق بیشتری پیدا کند.
دکتر کوهپایه زاده همچنین بر توسعه خدمات فناورانه تاکید کرد و گفت: دانشمندان به ویژه جوانان باید برای رفع محدودیت ها و سختی های ناشی ازتحریم ها به موضوع فناوری سلامت توجه کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه راهی جز حرکت در قالب یک دانشگاه نسل نو برای دانشگاه ها وجود ندارد، افزود: اساتید با درایت و شناختی که از آینده علمی دنیا دارند، باید تلاش کنند تا پاسخگوی نیازهای جامعه باشند.

دفعات مشاهده: 210 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر