• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در نشست خبری رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد از موفقیت های بین المللی تا آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در کشور

| تاریخ ارسال: 1400/2/11 |
از موفقیت های بین المللی تا آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در کشور
 در نشست خبری رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
از موفقیت های بین المللی تا آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در کشور
به مناسبت هفته سلامت نشست خبری رییس و معاونان دانشگاه علوم پزشکی ایران با اصحاب رسانه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در نشست خبری که با حضور وبیناری و حضوری اصحاب رسانه روز شنبه یازدهم اردیبهشت برگزار شد، با تبریک هفته سلامت از زحمات همه فعالان عرصه بهداشت و درمان به ویژه در زمان پاندمی کرونا تقدیر کرد.
دکتر کوهپایه زاده در ادامه گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای تحقق دانشگاه نسل نو؛ برای سومین سال متوالی توانست رتبه افتخار آفرین ۳۵ در میان دانشگاه های جهان در جایگاه برترین و تأثیرگذارترین دانشگاه ایران و خاورمیانه و رتبه دوم جهانی در کیفیت آموزش به جمعیت تحت پوشش و رتبه ششم در تأمین سلامتی و رفاه برای مردم را کسب کند که این موفقیت ها نشان از مسئولیت پذیری اجتماعی و تعهد دانشگاه علوم پزشکی ایران در مسیر همکاری، انتقال دانش، تأمین و ارائه بهترین خدمات آموزشی و سلامتی در جهت توسعه پایدار جامعه دارد.
وی سپس با اشاره به ارائه گزارش های مثبت از کارآزمایی واکسنهای داخلی، تصریح کرد: افرادی که واکسن کرونا را دریافت می‌کنند، همچنان باید پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و تا زمانی که سطح ایمنی جامعه افزایش نیافته است باید تمام افراد اعم از کسانی که واکسن زده‌اند یا کسانی که واکسن نزده‌اند، پروتکل‌های بهداشتی شامل استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی و پرهیز از تجمعات را در نظر داشته باشند.
دکتر بابک عشرتی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران هم ازآغاز واکسیناسیون سالمندان بالای ۸۰ سال خبر داد و تاکید کرد: به هیچ وجه نیاز به مراجعه حضوری برای ثبت نام واکسیناسیون نیست و ما به افرادی که کد ملی شان را در پرونده الکترونیک  سلامت  داریم، با پیامک برای دریافت واکسن فراخوان می دهیم  و در مواردی که کد ملی فرد را نداشته باشیم، برای ثبت نام در سامانه واکسیناسیون کرونا در ایران به نشانی salamat.gov.ir  فراخوان می‌دهیم تا سالمندان بالای ۸۰ سال که واکسن دریافت نکرده اند، وارد سامانه واکسیناسیون شوند و کد ملی خود را ثبت کنند.
وی گفت: تا کنون به ۶۰۰ نفر از سالمندان مناطق تحت پوشش دانشگاه واکسن تزریق شده است.
دکتر عشرتی در ادامه اظهار داشت: با هماهنگی بین سه دانشگاه علوم پزشکی تهران و بسیج و پیش بینی ۲۰ مرکز، برای اجرای مرحله واکسیناسیون سراسری آمادگی لازم را ایجاد کرده ایم و کم کم واکسیناسیون سرعت بیشتری می گیرد.
سپس دکتر نادر توکلی معاون درمان دانشگاه و ستاد مقابله با کرونای استان تهران، با اشاره به آمار افزایشی مرگ و میرهای کرونایی گفت: در حال حاضر وضعیت موج چهارم کرونا به گونه‌ای است که شاهد افزایش بار مراجعات سرپایی به موازات آن در بخش بستری‌ها هستیم. اما، هیچ بیماری سرگردان نمانده است.
وی افزود: در دوران کرونا  نیاز به حوزه آی تی و فناوری اطلاعات بالا رفته است و ارزیابی‌ها نشان می‌دهد به موازات نیروهای درمانی حضور نیروهای آشنا به فناوری اطلاعات نیز ضروری است.
دکتر توکلی از روند رو به افزایش ترخیص بیماران بستری خبر داد و افزود: در زمینه تخت بیمارستانی فعلاً کمبود نداریم.
دکتر فاطمه فتحی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه نشست، درباره وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی در خیز چهارم کرونا، گفت: عمدتاً در زمینه برخی داروهای تزریقی از جمله رمدسیویر به دلیل آنکه مصرف افزایشی داشتیم، دچار کمبود شدیم که برطرف شد و در مورد برخی از محلول‌های درمانی مانند سرم و…، به طور موقت کمبودهایی گزارش شد که پیگیر رفع آن هم هستیم.
دکتر فتحی بیان داشت: به منظور ارتقای سطح ارائه خدمات، کاهش عوارض ناخواسته درمانی و جلوگیری از تحمیل هزینه‌های غیرضروری به بیماران، سازمان غذا و دارو با صدور بخشنامه ای تجویز دارو‌های IVIG، سینوورا و پیرفنیدون برای بیماران مبتلا به کرونا را ممنوع اعلام کرد که در صورت مشاهده تخلف، با متخلفین برخورد می شود.
در پایان دکترمهدی مقتدایی معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز از جذب ۲۵۰ دانشجوی خارجی از ۷ کشور در دانشگاه ایران خبر داد و گسترش ارتباطات منطقه ای و بین المللی را در راستای تحقق دانشگاه نسل نو دانست.
وی با اشاره به جدیدترین موفقیت های بین المللی دانشگاه علوم پزشکی ایران و کسب رتبه ۳۵ این دانشگاه در رتبه بندی تایمز افزود: رتبه بندی تأثیر تایمز (Times Impact Rankings) یکی از معتبرترین رتبه بندی های بین المللی است که از سال ۲۰۱۹ تأثیر گذارترین دانشگاه های دنیا را بر اساس میزان دستیابی آنها به اهداف توسعه پایدار سازمان ملل از جمله اهداف هفده گانه این سازمان و شاخص های رتبه بندی تایمز، مانند تأمین سلامت و رفاه برای مردم، کیفیت آموزش، برابری جنسیتی، اشتغال مناسب و رشد اقتصادی، صنعت، نوآوری و زیر ساخت ها، تولید و مصرف مسئولانه و مشارکت در تحقق اهداف توسعه پایدار رتبه بندی می کند.
گفتنی است یکم تا هفتم اردیبهشت هر سال با عنوان هفته سلامت گرامی داشته می شود و در راستای شعار روز جهانی بهداشت ۲۰۲۱ " سال جهانی مدافعان سلامت"، شعار هفته سلامت امسال، "ساخت جهانی عادلانه تر و سالم تر" انتخاب شد.
 نشست خبری امسال دانشگاه هم تحت تاثیر شرایط کشور، بیشتر رنگ و بوی کرونایی داشت و خبرنگاران بیشتر در این زمینه سوالات خود را مطرح کردند.
خبر: مجید نظامی

دفعات مشاهده: 1718 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر