رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: سامانه ۶۰۷۰ اقدامی مبتکرانه در شرایط کرونایی کشور

| تاریخ ارسال: 1400/2/13 |
سامانه ۶۰۷۰ اقدامی مبتکرانه در شرایط کرونایی کشور
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت:
سامانه ۶۰۷۰ اقدامی مبتکرانه در شرایط کرونایی کشور
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در بازدید از سامانه تلفنی ۶۰۷۰ آن را اقدامی مبتکرانه  در شرایط کرونایی کشور و قابل بهره برداری برای مدیریت بحران های احتمالی بعدی دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر حسینعلی شهریاری؛ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی  روز دوشنبه سیزدهم اردیبهشت ۱۴۰۰ با حضور در دانشگاه علوم پزشکی ایران از سامانه ۶۰۷۰ بازدید کرد .
وی افزود: سامانه ۶۰۷۰ کمک موثری برای ساماندهی فرآیند ارجاع و بستری بیماران کرونایی است که انشالله به صورت طرحی ماندگار برای مدیریت بهتر بحران در آینده مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: راه اندازی سامانه ۶۰۷۰ در استان تهران می تواند به عنوان یک تجربه موفق  در مسیر توسعه  همکاری های بین بخشی، تعامل بهتر دانشگاه ها  و تسهیل امور تلقی شود که امیدوارم در سایر کلان شهرها از این الگو بهره برداری کنند.
وی از انجام اقدامات خوب در زمینه تولید واکسن داخلی نیز خبر داد و افزود: تولید واکسن داخلی نشان دهنده توان بالای جوانان خبره کشور است و به امید خدا ایران به یکی از قطب های مهم ساخت واکسن در دنیا  تبدیل می شود .
در ادامه دکتر شهریاری با کارشناسان سامانه ۶۰۷۰ گفتگو کرد و از نزدیک در جریان روند پاسخگویی قرار گرفت.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در پایان از تمامی مردم درخواست کرد در زمان فرا رسیدن نوبت برای تزریق واکسن حتما اقدام کنند.
پایان خبر
ره نورد

دفعات مشاهده: 164 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر