• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد برگزاری اولین نشست قرارگاه واکسیناسیون همگانی کووید-۱۹

| تاریخ ارسال: 1400/2/15 |
برگزاری اولین نشست قرارگاه واکسیناسیون همگانی کووید-۱۹
در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد
برگزاری اولین نشست قرارگاه واکسیناسیون همگانی کووید-۱۹
اولین نشست قرارگاه واکسیناسیون همگانی کووید-۱۹ به منظور برنامه ریزی و افزایش ظرفیت و سرعت واکسیناسیون شهروندان تهرانی در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران عصر سه شنبه چهاردهم اردیبهشت ۱۴۰۰ در اولین نشست قرارگاه واکسیناسیون همگانی کووید-۱۹ اظهار کرد: ما در استان تهران تقریبا حدود ۱۰ میلیون نفر کاندیدای واکسیناسیون داریم و با توجه به دستورالعمل تزریق دو دوز واکسن برای هر فرد، عدد واکسیناسیون نهایی به ۲۰ میلیون  تزریق می رسد.
وی با اشاره به سهم ۴ میلیون نفری دانشگاه علوم پزشکی ایران در واکسیناسیون کرونا، گفت: این میزان واکسیناسیون عدد کوچکی نیست و نیاز به برنامه ریزی دقیق و ایجاد ساز و کار چندین ماهه در کنار ارائه سایر خدمات ضروری که در حال انجام است، وجود دارد.
دکتر کوهپایه زاده با بیان اینکه در روز های آینده با حجم زیادی از مراجعه برای دریافت واکسن مواجه خواهیم شد، افزود: واکسیناسیون سالمندان بالای ۸۰ سال سن در دانشگاه علوم پزشکی ایران آغاز شده و سایر گروه های سنی نیز به مرور به جمع مراجعه کنندگان مراکز بهداشت اضافه می شوند.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر دغدغه نبود واکسن نداریم و از این فرصت باید برای پوشش سریع و حداکثری واکسیناسیون مردم بر اساس اولویت های اعلام شده از سوی وزارت بهداشت اقدام کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن تاکید بر به کارگیری همکاری های بین بخشی در سطح استان تهران، اظهار کرد: از ظرفیت و کمک فرمانداری ها، شهرداری ها، بسیج، هلال احمر و سایر نهادها به منظور تسریع و ظرفیت سازی برای واکسیناسیون همگانی استفاده کنید.
وی با بیان اینکه حمایت خیرین سلامت در این اقدام بزرگ را فراموش نکنید، افزود: همه گیری کرونا و در حال حاضر واکسیناسیون همگانی موجب شده تا فرهنگ مشارکت های اجتماعی در جامعه تقویت شود و این همگرایی و توجه فرصتی بزرگ برای نظام سلامت است.
در ادامه این نشست دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با ابلاغ دستور شروع واکسیناسیون افراد بالای ۸۰ سال از سوی وزارت بهداشت، مذاکره با شهرداری و بسیج انجام شد و در اولین اقدام روز چهارشنبه پانزدهم اردیبهشت ماه مرکزی در کنار بیمارستان شهدای یافت آباد با کمک بسیج به منظور راه اندازی کلینیک سرپایی دریافت داروهای تزریقی و همچنین واکسیناسیون راه اندازی می شود.
وی گفت: جمعیت ساکنان بالای ۸۰ سال در منطقه دانشگاه علوم پزشکی ایران حدود ۶۶ هزار نفر و گروه سنی ۷۵ تا ۸۰ ساله نزدیک به سی هزار نفر برآورد می شود که بر اساس برنامه ریزی انجام شده تمامی این افراد تا ۱۰ روز آینده باید واکسینه شوند.
دکتر عشرتی با تاکید بر سرعت افزایش واکسیناسیون بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت، افزود: در حال حاضر حداکثر ظرفیت واکسیناسیون در دانشگاه علوم پزشکی ایران  پنج هزار دوز تزریق در روز است و  باید در گام اول این میزان به ۱۰ تا ۱۲ هزار تزریق برسد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران حفظ زنجیره سرما در جابجایی واکسن، نحوه گزارش گیری، ثبت عوارض احتمالی، تامین پزشک و واکسیناتور را به عنوان مهم ترین نگرانی ها در واکسیناسیون همگانی کرونا برشمرد و خاطرنشان کرد: با جدیت به دنبال رفع این نگرانی ها با بهره مندی از ظرفیت همکاری های بین بخشی و خیرین سلامت هستیم.
در اولین نشست قرارگاه واکسیناسیون همگانی کووید-۱۹ روسای پنج شبکه بهداشت و درمان شهریار، شهر قدس، ملارد، رباط کریم، بهارستان، روسای مراکز بهداشت غرب و شمال غرب و همچنین مدیران حوزه های مختلف معاونت بهداشت، مدیران «آمار و فناوری اطلاعات» و روابط عمومی، رییس بسیج جامعه پزشکی و دبیر مجمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور داشتند.
پایان خبر
حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 745 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر