• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در بازدید از مرکز جامع سلامت نیمه شعبان شهرقدس مطرح شد تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر تسریع واکسیناسیون کرونا

| تاریخ ارسال: 1400/2/17 |
تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر تسریع واکسیناسیون کرونا
در بازدید از مرکز جامع سلامت نیمه شعبان شهرقدس مطرح شد
تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران بر تسریع واکسیناسیون کرونا
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت نیمه شعبان شهرستان قدس بر تسریع واکسیناسیون کرونا تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان قدس، دکتر جلیل کوهپایه زاده به همراه لیلا واثقی؛ فرماندار شهرستان قدس، فرمانده سپاه و  احمدخانی ها معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهر قدس روز پنج شنبه شانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ از روند واکسیناسیون کووید۱۹ سالمندان در مرکز خدمات جامع سلامت نیمه شعبان بازدید کردند.
دکتر کوهپایه زاده در این بازدید ضمن تشکر از روند مناسب و سریع اجرای واکسیناسیون توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس، بر حمایت و پشتیبانی های لازم شهرستانی جهت تسریع اجرای طرح مذکور تاکید کرد‌.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 345 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر