• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، فرماندار و فرمانده سپاه شهریار انجام شد بازدید از مرکز واکسیناسیون کرونا در شهر اندیشه

| تاریخ ارسال: 1400/2/17 |
بازدید از مرکز واکسیناسیون کرونا در شهر اندیشه
با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، فرماندار و فرمانده سپاه شهریار انجام شد
بازدید از مرکز واکسیناسیون کرونا در شهر اندیشه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، فرماندار و فرمانده سپاه شهریار به منظور نظارت بر اجرای واکسیناسیون کرونا در شهرستان شهریار از مرکز جامع سلامت شهر اندیشه بازدید کردند.
به گزارش شبکه بهداشت و درمان شهریار، دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه فرماندار شهریار و فرمانده سپاه ناحیه شهریار روز پنجشنبه شانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۰ از مرکز خدمات جامع سلامت حضرت موسی بن جعفر(ع) فاز یک اندیشه بازدید کردند.
در این برنامه که با حضور دکتر ناصح؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان؛ دکتر قدیری؛ معاون بهداشتی شبکه؛ دکتر عرب بهجت مسئول واحد گسترش و دکتر داداشی مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های شبکه بهداشت و درمان برگزار شد؛ فرآیند اجرای واکسیناسیون مورد بازدید قرار گرفت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با تشکر از فعالیت ها و اقدامات انجام شده؛ راهکارها و نظرات ارشادی لازم را درخصوص ارتقاء کیفی خدمات ارائه دادند.
مهندس طاهری؛ فرماندار شهرستان شهریار نیز در جمع شهروندان و مراجعین این مرکز ضمن توصیه شهروندان به رعایت نکات بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا؛ از خدمات شبکه بهداشت و درمان شهریار در مهار و کنترل این بیماری تشکر کرد.
در پایان این برنامه؛  مرکز منتخب غربالگری و درمان سرپایی کرونا و فرآیند نمونه گیری و جواب دهی آزمایش کرونا مورد بازدید قرار گرفت و تیم بازدید کننده از تمامی زحمات و از خود  گذشتگی کارکنان حوزه سلامت شهرستان شهریار و فعالیت های شبکه بهداشت و درمان در حوزه های مختلف از جمله آموزش و پیشگیری، واکسیناسیون، نمونه گیری و شناسایی موارد مثبت و درمان این بیماری  قدردانی کردند.

دفعات مشاهده: 881 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر