• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهید غفاری در منطقه پنج تهران

| تاریخ ارسال: 1400/2/17 |
بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهید غفاری در منطقه پنج تهران
با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد
بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهید غفاری در منطقه پنج تهران
 رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از مرکز خدمات جامع سلامت شهید غفاری در منطقه پنج تهران بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شمال غرب، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه دکتر هاله احمدنیا؛ رییس مرکز بهداشت شمال غرب پنج شنبه شانزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به منظور بررسی فرآیند انجام واکسیناسیون کرونا در گروه سالمندان بالای هشتاد سال از مرکز خدمات جامع سلامت شهید غفاری بازدید کردند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این بازدید بر مشارکت تمامی همکاران در اجرای واکسیناسیون، بهبود روند فراخوان سالمندان، اجرای دقیق دستورالعمل ها و پروتکل های ابلاغ شده از سوی وزارت محترم بهداشت تاکید کرد.

دفعات مشاهده: 554 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر