• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

واکسیناسیون کرونا با سرعت و دقت پیش می رود
فرماندار شهریار:
واکسیناسیون کرونا با سرعت و دقت پیش می رود
فرماندار شهرستان شهریار گفت: واکسیناسیون کووید ۱۹ در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی از سرعت و دقت بالایی برخوردار است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهندس نوراله طاهری، فرماندار شهریار پنج شنبه شانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۰ در حاشیه بازدید از مرکز جامع مرکز جامع سلامت شهر اندیشه ضمن عرض خدا قوت و قدردانی از زحمات تمامی کادر درمان به ویژه کارکنان پرتلاش حوزه بهداشت در اجرای برنامه واکسیناسیون کووید۱۹، گفت: روند تزریق واکسن کووید ۱۹ در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی از سرعت و دقت بالایی برخوردار بوده و خوشبختانه این مرحله از واکسیناسیون عمومی به نحو احسن در حال انجام است.
وی از تامین زیرساخت‌های لازم برای اجرای واکسیناسیون عمومی سایر گروه‌های سنی نیز خبر داد و گفت شهرداری‌ها در حال آماده سازی این زیرساخت هستند که طی روزهای آینده، محل‌های مورد نظر اجرای طرح عمومی واکسیناسیون به اطلاع شهروندان خواهد رسید.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 825 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر