• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

بازدید از مراکز منتخب واکسیناسیون رباط کریم و پرند انجام شد

| تاریخ ارسال: 1400/2/17 |
بازدید از مراکز منتخب واکسیناسیون رباط کریم و پرند انجام شد
رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران از مراکز واکسیناسیون کرونا در رباط کریم و پرند بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، صبح جمعه هفدهم اردیبهشت۱۴۰۰ با همراهی مهندس غفوری؛ معاون بهداشت شبکه بهداشت، سرهنگ شهیری؛ فرمانده سپاه و عباس نظری؛ بخشدار مرکزی رباط کریم از  مراکز واکسیناسیون کرونا در این شهرستان بازدید کردند.
در این بازدید دکتر کوهپایه زاده ضمن تقدیر از زحمات ارزشمند همکاران در اجرای واکسیناسیون سالمندان بالای ۸۰سال، بر اطلاع رسانی وسیع و استفاده از ظرفیتهای شهرستان جهت تسریع در روند اجرای واکسیناسیون همگانی کرونا تاکید کرد.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 1247 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر