• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد بازدید از مراکز منتخب واکسیناسیون شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: 1400/2/17 |
بازدید از مراکز منتخب واکسیناسیون شهرستان بهارستان
با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد
بازدید از مراکز منتخب واکسیناسیون شهرستان بهارستان
رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی ایران از مراکز واکسیناسیون کرونا در شهرستان بهارستان بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان بهارستان، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران، جمعه هفدهم اردیبهشت۱۴۰۰ با همراهی هادی تمهیدی؛ فرماندار شهرستان بهارستان، دکتر دمیریان؛ مدیر، دکتر مشتاقی؛ معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان و دکتر قاسمیان؛ شهردار گلستان از مراکز واکسیناسیون کرونا و مرکز کرونای گلستان و نسیم شهر بازدید کردند.
در این بازدید دکتر کوهپایه زاده ضمن تقدیر از زحمات ارزشمند همکاران در اجرای واکسیناسیون سالمندان بالای ۸۰سال، بر اطلاع رسانی وسیع و استفاده از ظرفیتهای شهرستان جهت تسریع در روند اجرای واکسیناسیون همگانی کرونا تاکید کرد.

دفعات مشاهده: 695 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر