• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

با همکاری یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد  انتشار ویرایش ششم کتاب بین المللی راهنمای عملی برای آموزش پزشکی

| تاریخ ارسال: 1400/2/18 |
 انتشار ویرایش ششم کتاب بین المللی راهنمای عملی برای آموزش پزشکی
با همکاری یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد
 انتشار ویرایش ششم کتاب بین المللی راهنمای عملی برای آموزش پزشکی
ویرایش ششم کتاب بین المللی راهنمای عملی برای آموزش پزشکی با همکاری یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و نقل از وب سایت مرکز مطالعات و توسعه آموزش، دکتر شعله بیگدلی؛ دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و معاون پژوهشی مرکز تحقیقات آموزش علوم پزشکی یک فصل از کتاب « A Practical Guide for Medical Teachers, E-Book »  از انتشارات Elsevier با عنوان « The Teacher as a Scholar» را  که اخیرا منتشر شده، تدوین کرده است.
 این کتاب مهمترین و اولین مرجع آموزش پزشکی در دنیاست که هر چند سال یک بار در انتشارات Elsevier  و زیر نظر پروفسور رونالد هاردن؛ استاد برگزیده آموزش پزشکی جهان تجدید چاپ می شود.
در ویرایش ششم این کتاب مرجع (۲۰۲۱)،فصل ۴۱ با عنوان The Teacher as a Scholar برای نخستین بار توسط دو ایرانی نوشته شده؛ دکتر شعله بیگدلی به عنوان نویسنده اول و دکتر فخرالسادات میرحسینی؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان برای تدوین این فصل همکاری داشته اند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 199 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر