• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی هلال احمر و صلیب سرخ

| تاریخ ارسال: 1400/2/18 |
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران به مناسبت روز جهانی هلال احمر و صلیب سرخ
دکتر جلیل کوهپایه زاده در پیامی ۱۸ اردیبهشت ماه روز جهانی هلال احمر را به تلاشگران این عرصه تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام به شرح زیر است :
روز جهانی هلال احمر و صلیب سرخ روز تجلیل از ایثارگرانی است که رشادت را از سنگرهای خاک گرفته به ارث برده و دراین مهد و دیار جان فشانی می کنند.
مهرورزی، انسان دوستی و کاهش آلام بشری، مفاهیمی بزرگ و مقدس است که در رسالت خطیر جمعیت هلال احمر و امداد گران ایثارگر این نهاد مردمی تجلی یافته است.
فرا رسیدن روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر را به تمامی داوطلبان، امدادگران، نجاتگران، جوانان و کارکنان خدوم آن تبریک می‌گویم امدادگران و جوانان پر شور هلال احمر در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا در کنار ایثار گری کادر بهداشت و درمان زمینه کاهش آمار مبتلایان را فراهم کرد.
از درگاه خداوند مهربان برای همگی آرزوی سلامت، سعادت، بهروزی، تندرستی و موفقیت روزافزون مسالت دارم .

دفعات مشاهده: 166 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر