• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

به مناسبت روز ماما انجام شد بازدید نمایندگان مجلس و مشاور وزیر بهداشت از بیمارستان شهید اکبر آبادی

| تاریخ ارسال: 1400/2/18 |
بازدید نمایندگان مجلس و مشاور وزیر بهداشت از بیمارستان شهید اکبر آبادی
به مناسبت روز ماما انجام شد
بازدید نمایندگان مجلس و مشاور وزیر بهداشت از بیمارستان شهید اکبر آبادی
 ریس فراکسیون زنان و نماینده مردم مریوان در مجلس شورای اسلامی و مشاور وزیر بهداشت در امور مامایی از بیمارستان شهید اکبرآبادی به مناسبت روز ماما بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید اکبرآبادی؛ فاطمه قاسم پور؛ نماینده مردم تهران و رییس فراکسیون زنان مجلس و شیوا قاسمی پور؛ نماینده مردم مریوان پنج شنبه شانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۰ به مناسبت روز ماما از بیمارستان شهید اکبر آبادی بازدید کردند. دکتر شهلا خسروی؛ مشاور وزیر بهداشت و درمان در امور مامایی نیز در این بازدید نمایندگان مجلس شورای اسلامی را همراهی کرد.
مهندس حسن مهرجو؛ مدیر اجرایی بیمارستان شهید اکبرآبادی در این بازدید ضمن خوش آمد گویی گفت: حدود ۱۷ درصد بیماران این بیمارستان را اتباع افغان و ... بوده  و درصد قابل توجهی از بیماران، شهروندان محروم و کم برخوردار و آسیب دیده اجتماعی هستند.
وی با اشاره به کمک خیرین به این مرکز درمانی، افزود: این بیمارستان بالغ بر یک میلیارد تخفیف به این بیماران می‌دهد که هزینه سنگینی را ایجاد کرده است.
مدیر اجرایی بیمارستان مرکز یادآور شد: با توجه به بافت قدیمی بیمارستان و کمک به بیماران محروم و کم برخوردار انتظار می رود، در بودجه های سالانه ردیف مجزایی برای این مرکز درمانی اختصاص داده شود.
دکتر شهلا خسروی؛ مشاور وزیر بهداشت و درمان در امور مامایی نیز یکی از فعالیت‌های قابل تقدیر ماماهای این بیمارستان را آموزش نحوه شیردهی نوزادان تازه متولد شده دانست و اظهار کرد: این آموزش‌ها موجب می‌شود مادران با اضطراب کمتری در ساعات آغازین تولد نوزادشان، از شیر خود او را تغذیه کنند.
نمایندگان مجلس در پایان از بخش های مرکز از جمله مراقبت های بعد از زایمان، بخش زایمان، بخش نوزادان و IVF   بازدید و از ماماهای شاغل در مرکز تقدیر و تشکر کردند.
 نحوه قراردادها و استخدام، قرار گرفتن مامایی در زمره مشاغل سخت و زیان‌آور، بیمه خدمتی که ماماها ارائه می دهند، تمدید طرح و امنیت شغلی از مهم ترین مواردی بود که کارشناسان مامایی بیمارستان شهید اکبرآبادی در گفتگو با مشاور وزیر بهداشت در امور مامایی مطرح کردند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 289 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر