• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

دومین نشست قرارگاه واکسیناسیون همگانی کووید-19 برگزار شد تاکید بر واکسیناسیون و بیماریابی در گام پنجم طرح شهید سلیمانی

| تاریخ ارسال: 1400/2/19 |
تاکید بر واکسیناسیون و بیماریابی در گام پنجم طرح شهید سلیمانی
دومین نشست قرارگاه واکسیناسیون همگانی کووید-۱۹ برگزار شد
تاکید بر واکسیناسیون و بیماریابی در گام پنجم طرح شهید سلیمانی
دومین نشست قرارگاه واکسیناسیون همگانی کووید-۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. واکسیناسیون و بیماریابی در گام پنجم طرح شهید سلیمانی دو موضوع اصلی مطرح شده در این نشست بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران شنبه هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۰ در دومین نشست قرارگاه واکسیناسیون همگانی کووید-۱۹، اظهار کرد: علاوه بر واکسیناسیون در ادامه گام های قبلی، بیماریابی نیز در گام پنجم طرح شهید سلیمانی همچنان مورد توجه است.
وی با اشاره به تلاش های انجام شده برای فعال شدن مراکز واکسیناسیون در شبکه های بهداشت و درمان، افزود: ضرورت دارد، چالش ها و موانع شناسایی شده و برای واکسیناسیون در گروه های سنی پرجمعیت به آمادگی کامل برسیم.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره به امکان ثبت نام در سامانه salamat.gov.ir برای واکسیناسیون کرونا، گفت: استفاده از ظرفیت فناوری اطلاعات موجب افزایش کیفیت «نوبت دهی و فراخوان» و در نهایت رضایتمندی شهروندان می شود.
دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این نشست اظهار کرد: از جمعیت ۶۶ هزار نفری هشتاد سال به بالا در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران، بیست هزار و یکصد نفر واکسینه شده اند.
وی از آغاز واکسیناسیون گروه سنی ۷۵ تا ۸۰ در هفته جاری خبر داد و افزود: در حال حاضر روزانه حدود هفت هزار دوز واکسن تزریق می شود اما با راه اندازی مراکز واکسیناسیون جدید، سرعت و کیفیت کار بیشتر از این خواهد شد.
در دومین نشست قرارگاه واکسیناسیون همگانی کووید-۱۹ روسای پنج شبکه بهداشت و درمان شهریار، شهر قدس، ملارد، رباط کریم، بهارستان، روسای مراکز بهداشت غرب و شمال غرب و همچنین مدیران حوزه های مختلف معاونت بهداشت و هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی ایران حضور داشتند.
پایان خبر
حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 675 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر