• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در جمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد جلب حمایت خیرین برای توسعه خدمات درمانی در حاشیه پایتخت

| تاریخ ارسال: 1400/2/19 |
جلب حمایت خیرین برای توسعه خدمات درمانی در حاشیه پایتخت
در جمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
جلب حمایت خیرین برای توسعه خدمات درمانی در حاشیه پایتخت
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع خیرین سلامت با اشاره به کمبود زیرساخت ها در شهرستان های حاشیه ای استان تهران، گفت: تقاضای ما از خیرین کمک برای حل مشکلات مردم در مناطقی است که نیاز به حداقل های خدمات بهداشتی و درمانی دارند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده شنبه هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۰در جمع خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار کرد: واقعیت این است دانشگاه علوم پزشکی ایران بر پایه وقف نهاده شده و امروز که از کار خیر صحبت می کنیم در این دانشگاه مسبوق به سابقه است.
وی با بیان اینکه ۹۰ درصد داشته های دانشگاه علوم پزشکی ایران شامل زمین و املاک وقفی است، افزود: بیمارستان هایی مانند حضرت رسول (ص)، فیروزآبادی، فیروزگر، لولاگر، حضرت علی اصغر حاصل کمک و هدیه مردم هستند.
دکتر کوهپایه زاده با اشاره همه گیری و سختی کار برای پیشبرد پروژه های عمرانی، گفت: در برخی شهرستان های اطراف تهران حداقل امکانات برای ارائه خدمات درمانی به مردم وجود ندارد، به عنوان مثال شهر ملارد با ۴۰۰ هزار نفر جمعیت، هنوز بیمارستان ندارد.
وی ادامه داد: شهرستان بهارستان متراکم ترین منطقه کشور است اما متاسفانه ضعیف ترین امکانات بهداشتی و درمانی را دارد. هفتصد هزار نفر جمعیت در این شهرستان مقیم هستند اما فقط یک بیمارستان بکصد تختخوابی دارد؛ شهرستانی که حتی از برخی مراکز استان های دیگر پرجمعیت تر است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: بدون همراهی خیرین سلامت توسعه مراکز درمانی و اصلاح وضعیت موجود، شدنی نیست و تقاضای ما کمک برای حل مشکلات مردم در مناطقی است که نیاز به حداقل های خدمات بهداشتی و درمانی دارند.
دکتر کوهپایه زاده در پایان با اشاره به کندی پروژه های وابسته به بودجه های دولتی، افزود: امیدوارم در سال ۱۴۰۰ گام بزرگی برای اهالی شهرستان های اطراف استان تهران با حمایت خیرین سلامت برداشته شود.
پایان خبر
حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 279 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر