• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

آماده سازی ۶ مرکز واکسیناسیون همگانی کرونا در شهرستان رباط کریم

| تاریخ ارسال: 1400/2/20 |
آماده سازی ۶ مرکز واکسیناسیون همگانی کرونا در شهرستان رباط کریم
 با جلب مشارکت سپاه و شهرداری های شهرستان، سه مرکز واکسیناسیون کرونا در شهر پرند، یک مرکز در نصیر شهر و دو مرکز در شهر باط کریم پیش بینی شده و هماهنگی های لازم برای تجهیز این مراکز درحال انجام است.
 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان رباط کریم؛ در دومین جلسه هم اندیشی اجرای واکسیناسیون همگانی کرونای این شهرستان که یکشنبه نوزدهم اردیبهشت ماه با حضور مدیر، معاون و مسئولان ستادی شبکه بهداشت برگزار شد؛ دکتر فخرالسادات امامی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان رباط کریم، با  بیان این مطلب افزود: هم اکنون ۸۳ درصد جمعیت بالای ۸۰ سال شهرستان واکیسنه شده اند و  با ادامه روند واکسیناسیون در گروههای سنی دیگر که جمعیت بیشتری را به خود اختصاص می دهد، نیازمند آماده سازی فضایی با شرایط ویژه برای استقرار تیم های واکسیناسیون هستیم.
  دکتر امامی گفت: در شهرهای رباط کریم، پرند و نصیرشهر اماکنی در نظر گرفته شده است تا در صورت افزایش مراجعه کنندگان جهت دریافت واکسن کرونا، مراکز جدید واکسیناسیون راه اندازی شود تا در ادامه روند سریع و بهینه واکسیناسیون گروههای هدف با مشکلی مواجه نشویم.
وی در پایان گفت: امیدواریم با تلاش های شبانه روزی همکاران در حوزه سلامت با همکاری و همدلی سایر ارگانهای شهرستان؛ رعایت دستورالعمل و پروتکل های بهداشتی توسط مردم، شاهد کنترل همه گیری این ویروس منحوس باشیم.

دفعات مشاهده: 64 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر