• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در جلسه کارگروه پاسخگویی اجتماعی دانشگاه از سایت پاسخگویی اجتماعی دانشگاه رو نمایی شد

| تاریخ ارسال: 1400/2/20 |
از سایت پاسخگویی اجتماعی دانشگاه رو نمایی شد
در جلسه کارگروه پاسخگویی اجتماعی دانشگاه
از سایت پاسخگویی اجتماعی دانشگاه رو نمایی شد

رییس  دانشگاه بر اهمیت پاسخگویی اجتماعی، کارآفرینی اجتماعی و توسعه آموزش تاکید کرد و خواستار مشارکت داوطلبانه دانشجویان در طرح واکسیناسیون عمومی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در هفتمین جلسه کارگروه پاسخگویی اجتماعی که روز یکشنبه نوزدهم اردیبهشت برگزار شد؛ خاطرنشان کرد: پاسخگویی اجتماعی یکی ازمهمترین وظایف دانشگاه های نسل نو است.
در این جلسه دکتر بیتا مهروی دبیر کمیته گزارشی از روند آمادگی برگزاری جشنواره هما ارائه کرد و در خصوص جزئیات برگزاری جشنواره بحث و تبادل نظر شد.
همچنین مقرر شد جایزه ای ویژه ی کارآفرینی اجتماعی دانشجویان نیز اهدا شود.
گفتنی است جشنواره هما ( همدلی و مسئولیت پذیری و ارزش آفرینی) در تاریخ ۲۰ خرداد ماه سال جاری برگزار می شود و سایت پاسخگویی اجتماعی دانشگاه به آدرسisa.iums.ac.ir جهت اطلاع رسانی به علاقمندان راه اندازی شد.
خبر: ترنیان

دفعات مشاهده: 97 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر