• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:  آغاز واکسیناسیون کرونا کارکنان داروخانه های خصوصی تحت پوشش دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1400/2/20 |
 آغاز واکسیناسیون کرونا کارکنان داروخانه های خصوصی تحت پوشش دانشگاه ایران
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:
 آغاز واکسیناسیون کرونا کارکنان داروخانه های خصوصی تحت پوشش دانشگاه ایران
 با هماهنگی معاونت های درمان وبهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و انجمن داروسازان، واکسیناسیون کارکنان داروخانه های خصوصی تحت پوشش  این دانشگاه فردا سه شنبه ۲۱ اردیبهشت آغاز می شود.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ دکتر فتحی معاون غذا و دارو دانشگاه ایران، با اعلام این خبر افزود: واکسیناسیون مطابق فهرست و زمان بندی اعلامی انجمن داروسازان، از ساعت ۹:۳۰ صبح تا ۱۴فردا، در یکی از بیمارستان های منتخب تحت پوشش  دانشگاه انجام می شود.
دکتر فتحی تاکید کرد: واکسیناسیون  طبق پروتکل کشوری به صورت رایگان انجام خواهد شد و مراجعه کنندگان موظف هستند طبق هماهنگی  قبلی بعمل آمده و جدول زمانبدی انجمن داروسازان اقدام نموده و از مراجعه خارج از موعد مقرر خودداری کنند .
وی در پایان خاطر نشان ساخت: کارکنان داروخانه ها  کارت ملی، معرفی نامه از سوی موسس داروخانه مبنی بر اشتغال به کار در داروخانه و گواهی بیمه سه ماه آخر خود را به همراه داشته باشند.

دفعات مشاهده: 379 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر