• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

انتصاب دکتر حسن ابوالقاسم گرجی به عنوان رییس پژوهشکده مدیریت سلامت دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1400/2/21 |
انتصاب دکتر حسن ابوالقاسم گرجی به عنوان رییس پژوهشکده مدیریت سلامت دانشگاه
 رییس پژوهشکده مدیریت سلامت دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران برای سه سال آینده منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در حکمی دکتر حسن ابوالقاسم گرجی را به مدت سه سال به عنوان رییس پژوهشکده مدیریت سلامت دانشگاه معرفی کرد.
دکتر جلیل کوهیایه زاده در این ابلاغ بر تعامل سازنده با واحدهای آموزشی، پژوهشی و خدماتی دانشگاه به ویژه مراکز تحقیقاتی پژوهشکده و دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی و گسترش ارتباطات موثر داخلی و بین المللی؛ در جهت ارتقای مدیریت و اقتصاد بخش سلامت کشور تأکید کرد.

دفعات مشاهده: 813 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر