• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

با سامانه تلفنی ۶۰۷۰ ، بیماران کرونایی پایتخت سرگردان نخواهند بود

| تاریخ ارسال: 1400/2/21 |
با سامانه تلفنی ۶۰۷۰ ، بیماران کرونایی پایتخت سرگردان نخواهند بود
دکتر نادر توکلی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد، سامانه تلفنی ۶۰۷۰ با هدف جایابی آنلاین تخت بستری و جلوگیری از سرگردانی مبتلایان به کرونا در پایتخت راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری ایران پرس، معاون درمان ستاد کرونای استان تهران با بیان اینکه سامانه ۶۰۷۰ باعث افزایش بهره وری تخت های بیمارستانی می شود، افزود: این سامانه بصورت ۲۴ ساعته در ساماندهی فرآیند ارجاع و بستری بیماران کرونایی نقش موثری دارد و یکی از درس آموخته های ماندگار برای مدیریت بهتر بحران در کلانشهرها خواهد بود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد: مراقب سودجویان باشید؛ سامانه ۶۰۷۰ هیچ بستر پیامکی ندارد و این سامانه برای تسریع در جایابی بیماران نیازمند به بستری راه اندازی شده است.
وی گفت: روزانه بیش از هزار تماس تلفنی با سامانه ۶۰۷۰ گرفته می شود و وظیفه همکاران ما پاسخگویی شبانه روزی به مشکلات بیماران کرونایی در بستری شدن می باشد.
هموطنان برای ارائه شکایات حوزه سلامت با سامانه ۱۹۰ و برای راهنمایی کلی و مرتبط با کووید با سامانه ۴۰۳۰  تماس بگیرند.

دفعات مشاهده: 686 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر