• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی شد: هوشمند سازی خدمات دانشجویی با نگاه حمایت اجتماعی

| تاریخ ارسال: 1400/2/22 |
هوشمند سازی خدمات دانشجویی با نگاه حمایت اجتماعی
در دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی شد:
هوشمند سازی خدمات دانشجویی با نگاه حمایت اجتماعی
 پروژه هوشمند سازی خدمات دانشجویی با نگاه حمایت اجتماعی در دانشگاه علوم پزشکی ایران مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه بررسی اجرای پروژه خدمات دانشجویی با نگاه حمایت اجتماعی روز سه شنبه بیست و یکم اردیبهشت ۱۴۰۰ با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
دکتر  امید پور نیک؛ رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه در حاشیه این نشست عنوان کرد: با توجه به شرایط  جدید و تعاملات دانشجویان با سیستم های آموزشی و ارائه دهنده خدمت، نیازهای جدیدی ایجاد شده است.
وی بیان کرد: هدف از اجرای این پروژه، راه اندازی یک سامانه هوشمند با قابلیت رصد و پایش برای حمایت از فرآیندهای تحصیلی،آموزشی  اجتماعی و کاری دانشجویان است.
دکتر پورنیک اظهار کرد: این  پروژه در فاز برنامه ریزی، توسعه ساختاری و مدل مفهومی قرار دارد تا این برنامه را پس از بررسی و نیازسنجی عملیاتی کنیم.
رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تصریح کرد: هوشمند سازی خدمات دانشجویی به دلیل حل مشکلات حوزه دانشجویی، رصد و پایش فرآیندها و شرایط  اجتماعی ، فردی و تحصیلی دانشجویان  ضروری است ، لذا باید به منظور افزایش بهره وری فرآیندها مورد بازنگری قرار گیرد.
 این پروژه با همکاری دانشگاه صنعتی شریف و وزارت بهداشت به انجام خواهد رسید.

پایان خبر:
ره نورد

دفعات مشاهده: 205 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر