• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تلاش و پیگیری برای راه اندازی پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1400/2/22 |
تلاش و پیگیری برای راه اندازی پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران
فرآیند های مرتبط با راه اندازی پارک علم و فناوری سلامت در جلسه شواری عالی فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری؛ جلسه شورای عالی فناوری سلامت  دانشگاه چهارشنبه ۲۲ اردیبهشت، با حضور دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه، دکتر متولیان؛ معاون تحقیقات و فناوری و سایر اعضاء در سالن شورای ستاد دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه ، مفاد قرارداد ارائه خدمات مشاوره جهت ایجاد و راه اندازی زیست بوم فناوری و نوآوری دانشگاه، با مشارکت شرکت سرمایه گذاری رشد خواهان جوان، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
طی تبادل نظر انجام شده ، اعتبار لازم برای یک سال قرارداد معین، تعیین و مقررشد با پیشنهاد معاون تحقیقات و فناوری و تایید رئیس دانشگاه؛ مدیر پروژه برای راه اندازی و نظارت بر پارک علم و فناوری سلامت، پیگیری و عملیاتی سازی فرآیند های مرتبط معرفی شود.

دفعات مشاهده: 338 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر