• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

با حمایت معاونت علمی و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری انجام می شود راه اندازی شتابدهنده و مرکز نوآوری علوم اعصاب شناختی در دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1400/2/25 |
راه اندازی شتابدهنده و مرکز نوآوری علوم اعصاب شناختی در دانشگاه ایران
راه اندازی شتابدهنده و مرکز نوآوری علوم اعصاب شناختی در دانشگاه ایران
 شتاب دهنده و مرکز نوآوری علوم اعصاب شناختی در دانشگاه علوم پزشکی ایران با حمایت معاونت علمی و فناوری و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ایجاد می شود.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه : جلسه ای با هدف راه اندازی شتاب دهنده و مرکز نوآوری علوم اعصاب با حضور دکتر وحدت؛ رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، دکتر کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، نمایندگان معاونت علمی ریاست جمهوری و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی برگزار شد.
دکتر جغتایی؛ مسئول برنامه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص این نشست عنوان کرد: در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد با توجه به قابلیت های موجود در دانشگاه و با همکاری بخش خصوصی، حمایت صندوق نوآوری و شکوفای ، معاونت علمی ریاست جمهوری و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی، مرکز شتاب دهنده و نوآوری علوم اعصاب شناختی در دانشگاه علوم پزشکی ایران ایجاد و در کنار آن مراکز تخصصی برای شکل گیری کلینیک های علوم اعصاب راه اندازی شود تا در کنار فناوری ازظرفیت مراکز بالینی برای انجام آزمایش، پژوهش و کارآزمایی بالینی استفاده شود.
وی افزود: همچنین از توانمندی اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه فنی و روانشناسی برای ایجاد یک مجموعه منسجم به عنوان قطب علوم و فناوری های شناختی و علوم اعصاب در دانشگاه علوم پزشکی ایران استفاده شود.
خبرنگار: رهنورد

دفعات مشاهده: 278 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر