• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در دانشکده پرستاری و مامایی انجام شد اهدای تندیس استاد برجسته اخلاق حرفه ای به استاد گروه پرستاری داخلی جراحی

| تاریخ ارسال: 1400/2/27 |
اهدای تندیس استاد برجسته اخلاق حرفه ای به استاد گروه پرستاری داخلی جراحی
در دانشکده پرستاری و مامایی انجام شد
اهدای تندیس استاد برجسته اخلاق حرفه ای به استاد گروه پرستاری داخلی جراحی
تندیس استاد برجسته اخلاق حرفه ای به یکی از اعضای هیات علمی گروه آموزشی پرستاری داخلی جراحی اهدا دانشگاه علوم پزشکی ایران اهدا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری و مامایی، شنبه  بیست و پنجم اردیبهشت ۱۴۰۰، تندیس استاد برجسته اخلاق حرفه ای به مهری بزرگ نژاد؛ عضو هیات علمی گروه آموزشی پرستاری داخلی جراحی اهدا شد.
در آیین اهدای تندیس  به مناسبت اولین یادواره استاد برجسته اخلاق حرفه ای «ژاله محمدعلیها» برگزار شد، دکتر مینا فروزنده؛ مدیر گروه آموزشی اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، اعضای کمیته اخلاق حرفه ای، معاونان و مدیران گروه های آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی حضور داشتند.
بر اساس مصوبه کمیته اخلاق دانشکده پرستاری و مامایی ، تندیس استاد برجسته اخلاق حرفه ای و لوح تقدیر، هر سال در "یادواره استاد برجسته اخلاق حرفه ای؛ ژاله محمدعلیها" به یکی از اعضای هیات علمی براساس نتایج نظرسنجی از دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده اهدا می شود.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 522 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر