• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: روابط عمومی ها بازوان حرفه ای سازمان ها هستند

| تاریخ ارسال: 1400/2/27 |
روابط عمومی ها بازوان حرفه ای سازمان ها هستند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران:
روابط عمومی ها بازوان حرفه ای سازمان ها هستند
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی روز ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی فعالان این عرصه تبریک گفت و روابط عمومی ها را به عنوان بازوان حرفه ای سازمانها معرفی کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
نقش مؤثر و سازنده ارتباطات در رشد و تحول همه‌ جانبه‌ جوامع به وسیله اطلاع‌ رسانی شفاف و آگاهانه با تکیه‌ بر عنصر اخلاق و واقعیت از نیازهای جامعه‌ ی امروز ماست.
روابط عمومی‌ ها نیز به عنوان یکی از کانون‌ های برقراری ارتباط دو جانبه به عنوان بازوان حرفه‌ای سازمان ها نقشی مهم و ارزنده در اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی به مخاطبان بر عهده دارند.
اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، دوچندان شده است به گونه ای که موفقیت سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها و دوامشان در عرصه‌ها و فعالیت های تخصصی به عملکرد روابط عمومی‌های آن‌ها وابسته است.
روز ملی ارتباطات و روابط عمومی فرصت مغتنمی است برای سپاسگزاری از همه دست‌اندرکاران کوشا و متعهد این عرصه که با مشارکت، همدلی و همفکری جایگاه این حرفه را نسبت به گذشته بهبود بخشیده اند.
اینجانب این روز ارزشمند را به همه کارکنان سخت‌ کوش و پرتلاش دنیای ارتباطات و اطلاع‌رسانی به ویژه کارکنان ارجمند روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک عرض می‌ کنم.

دفعات مشاهده: 189 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر