• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

پیام تبریک مدیر روابط عمومی دانشگاه به مناسبت روز روابط عمومی

| تاریخ ارسال: 1400/2/27 |
پیام تبریک مدیر روابط عمومی دانشگاه به مناسبت روز روابط عمومی
 مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی روز روابط عمومی و ارتباطات را به سختکوشان این عرصه تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ متن پیام به شرح زیر است:
بیست و هفتم اردیبهشت، «روز ارتباطات و روابط عمومی» را به خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران تبریک می گویم.
امروزه اهمیت جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع رسانی در همه عرصه ها پیشتاز است، دو چندان شده است. روابط عمومی به عنوان عنصر اصلی در ارتقاء و پیشرفت هر سازمانی جایگاه ویژه ای دارد و بدون روابط عمومی هیچ فعالیتی انعکاس نمی یابد.
تلاش های بی دریغ همکاران گرامی و عزیزم در پوشش خبری و انعکاس فعالیت های واحدهای دانشگاهی، اطلاع رسانی اقدامات واحدها در مبارزه و پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و ... شایسته تقدیر و قدردانی است.
اما سخنی با مدیران محترم دانشگاه: با توجه به جایگاه موثر روابط عمومی در دستیابی به اهداف سازمانی، شایسته است ضمن توجه به زیرساخت ها، بهترین افراد را در این جایگاه به کار گیرند تا به عنوان مشاوری امین ضمن کمک به بهبود فضای کاری سازمان و افزایش بهره وری؛ در راستای جذب، حفظ و افزایش رضایتمندی مخاطبان و مشتریان نقش بی بدیل خود را ایفا نمایند.
فلسفه روابط عمومی مردم داری و شنیدن صدای مردم است و اگر روابط عمومی سازمانی طرف مردم را بگیرد نشانه بلوغ آن سازمان است چرا که در سازمان های پاسخگو به اجتماع، اگر منافع مردم تامین شود؛ منافع سازمان تامین شده است.
در بحران پاندمی کرونا همکاران ما در دانشگاه طرف مردم هستند و انعکاس این ایثارگری بر عهده همکاران شریف ما در روابط عمومی هاست که دوشادوش بقیه در خط مقدم مبارزه با کرونا تلاش می کنند.
این روز فرخنده را به تمامی مدیران و کارکنان محترم روابط عمومی واحدها و مراکز دانشگاه علوم پزشکی ایران صمیمانه تبریک عرض می‏کنم و امیدوارم در پناه خداوند منان در انجام وظایف محوله بیش از پیش موفق و موید باشید.

دفعات مشاهده: 227 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر