• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

واکسن برسد، ایران مال شبانه روزی می شود الگوی ایران مال راهبردی مناسب برای واکسیناسیون عمومی

| تاریخ ارسال: 1400/2/28 |
الگوی ایران مال راهبردی مناسب برای واکسیناسیون عمومی
واکسن برسد، ایران مال شبانه روزی می شود
الگوی ایران مال راهبردی مناسب برای واکسیناسیون عمومی
بعد از گذر از موج های پی‌درپی کرونایی در کشور و موفقیت شرکت های واکسن سازی دنیا و همچنین ایرانی برای تولید واکسن، زمان آن رسیده تا به انتظار افکار عمومی برای واکسیناسیون عمومی پاسخ داد، مرکز بزرگ واکسیناسیون ایران مال نیز با همین هدف، روز عید فطر در غرب پایتخت راه اندازی شد. به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران این مرکز مناسب‌ترین راهبرد برای بالا بردن ظرفیت واکسیناسیون در زمان محدود است و در صورت تامین واکسن کافی، مرکز واکسیناسیون ایران مال شبانه روزی می شود.
دکتر جلیل کوهپایه زاده در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با تأمین نسبی واکسن در هفته‌های اخیر و با نزدیک شدن به زمان تولید واکسن‌های ملی، این انتظار وجود دارد که شرایط برای واکسیناسیون شهروندان تهرانی که بیست درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند، در کوتاهترین زمان فراهم شود.
وی با بیان اینکه ایده استفاده از امکانات و زیرساخت‌های مرکز ایران مال در غرب تهران به همین منظور در دانشگاه علوم پزشکی ایران شکل گرفت، افزود: ایجاد مرکز بزرگ واکسیناسیون ایران مال در وهله اول مصداق عینی جلب مشارکت «بخش خصوصی» و همکاری بخش «دولتی و خصوصی» در یک پروژه ملی محسوب می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به افزایش سرعت انجام واکسیناسیون در ایران مال در مقایسه با مراکز جامع سلامت و سرشکن شدن هزینه‌های جاری، گفت: نزدیکی ایران مال به فرودگاه امام و مهرآباد و ترخیص و انتقال سریع محموله های واکسن های وارداتی، امکان نظارت بر حفظ زنجیره سرما را بیشتر فراهم کرده؛ بنابراین اطمینان از رعایت زنجیره سرما تا تزریق واکسن از مهم ترین مزایای راه اندازی این مرکز واکسیناسیون در تهران به شمار می رود.
وی ادامه داد: مزیت مهم دیگر مرکز واکسیناسیون ایران مال، امکان رعایت مناسب‌تر و بهتر دستورالعمل های بهداشتی از جهت سن افراد، رعایت فاصله گذاری فیزیکی و اطمینان نسبی از عدم انتقال بیماری کرونا از افراد ناقل بدون علامت نسبت به سایر مراکز است.
دکتر کوهپایه زاده با بیان این که در این مرکز تلاش می شود تا رضایت حداکثری مراجعه کنندگان تامین شود، افزود: امکان آموزش به مراجعه کنندگان به شیوه واحد با استفاده از تلویزیون، پمفلت، پوستر و ... در مورد عوارض بعد از واکسیناسیون و همچنین مکان‌یابی مناسب و دسترسی آسان به دلیل قرار گرفتن مرکز در حاشیه شهر  و خارج از منطقه طرح ترافیک از مزایای مهم انتخاب ایران مال برای واکسیناسیون عمومی هستند.
وی گفت: امکان تأمین نیروی موقت به ‌صورت پاره‌وقت و تمام‌ وقت برای این مرکز به ‌ویژه از طریق ظرفیت های بخش خصوصی و حتی جلب نیروهای داوطلب نسبت به مراکز متعدد دولتی بیشتر فراهم است.
دکتر کوهپایه زاده در پایان با اشاره به امکان دپو کردن لوازم، تجهیزات و واکسن به جهت امنیت مناسب موجود در ایران مال، افزود: در صورت تأمین و اطمینان نسبی از تدارکات کافی به ویژه تهیه واکسن از سوی وزارت بهداشت، ظرفیت واکسیناسیون در ایران مال قابل افزایش است و حتی می توان این خدمت را به صورت شبانه روزی به شهروندان ارائه داد.
پایان خبر
حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 242 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر