• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

دکتر کوهپایه زاده در مراسم سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه: شهدا تبلور حقیقی ایثار و نماد از خود گذشتگی هستند

| تاریخ ارسال: 1400/2/28 |
شهدا تبلور حقیقی ایثار و نماد از خود گذشتگی هستند
 دکتر کوهپایه زاده در مراسم سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه:
شهدا تبلور حقیقی ایثار و نماد از خود گذشتگی هستند
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در مراسم یازدهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام گفت: شهدای تبلور حقیقی از خود گذشتگی و ایثار هستند و همه ما باید در مسیر خدمت به مردم، آنها را الگوی خود قرار دهیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران دوشنبه بیست و هفتم اردیبهشت ۱۴۰۰ در این مراسم، با ابراز خوشبختی و افتخار به خاطر وجود این نماد های فداکاری و ایثار در دانشگاه افزود: بزرگ ترین و بهترین پیامی که شهدا در میان ما به یادگار گذاشته اند، ایثار و از خود گذشتگی است و برای تحقق و انتقال این پیام، جان عزیزشان را که بزرگترین داشته هر فرد است، نثار کردند.
دکتر کوهپایه زاده گفت: امروز نیز در صحنه ای دیگری، همه عزیزان از دانشجو تا استاد و کارکنان در بخش های مختلف مراکز بهداشتی و درمانی با تاسی از ایثار شهدا، در حال مبارزه و از خود گذشتگی هستند و برخی جان خود را از دست دادند.
وی با تاکید بر  اینکه این بزرگی و از خودگذشتگی همکاران، همواره در اذهان و تاریخ ما ماندگار خواهد بود، افزود: همه گیری کرونا آزمون بسیار سخت و بزرگی است و امیدوارم بتوانیم سربازان شایسته ای در پیشگاه مردم عزیز مان باشیم.
دکتر کوهپایه زاده در بخش دیگری از سخنان خود به ۲۷ اردیبهشت، روز ارتباطات و روابط عمومی اشاره کرد و از تلاش های کارشناسان روابط عمومی به ویژه در یک سال و نیم گذشته که به طور شبانه روزی با اطلاع رسانی مناسب نقش سازنده در مبارزه با کووید ۱۹ داشتند، تشکر کرد.
وی همچنین از اهتمام بسیج دانشجویی، بسیج جامعه پزشکی، نهاد نمایندگی مقام رهبری در دانشگاه و همچنین معاونت دانشجویی فرهنگی و همه کسانی که از برپایی این مراسم پشتیبانی کردند، تشکر کرد.
مراسم یازدهمین سالگرد تدفین شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی ایران روز دوشنبه بیست و هفتم اردیبهشت ماه در سالن همایش های رازی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد. این مراسم با پخش کلیپ و خاطره گویی جواد تاجیک از دوران دفاع مقدس و اجرای تئاتر سرباز همراه بود.
لازم به ذکر است دو تن شهدای گمنام جنگ دروان دفاع مقدس ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ در دانشگاه علوم پزشکی ایران تدفین شدند.
پایان خبر
ابراهیم همتی

دفعات مشاهده: 150 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر